Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 00:00

Gece çıkarken güzelbir elbise giy

Aslında bir jean markası olar Red Apple’da çok güzel elbiseler de satılıyor. Üstelik bu aralar yüzde 50 indirimde. İpek elbiseler, dore bluzlar bulabilirsiniz. Red Apple’ın İstanbul Cevahir, Galleria ve Profilo Alışveriş Merkezleri’nde, Bağdat Caddesi’nde, Ankara Ankamall ve Bursa Zafer Plaza’da mağazaları var.

Hazel Payne’den caz dinle

Q Jazz by Les Ottomans’da Grammy ödüllü caz sanatçısı Hazel Payne’in geceleri devam ediyor. İstanbul Kuruçeşme’deki Les Ottomans Hotel’in bahçesinde yazlık mekana geçen Q Jazz’da, pazartesi hariç hergün 23:00- 03:00 saatleri arası sahne alacak olan seksi sanatçıyı dinleyebilirsiniz. Payne, müzik kariyeri boyunca James Brown, Michael Jackson ve Jackie Jackson gibi dünyaca ünlüsanatçılarla birlikte çalıştı. Rezervasyon için: (212) 359 15 82.

Çeşme’de sabaha kadar dans et

Benassi Bros feat. Sandy, bu gece 22.00’den itibaren Çeşme Shayna Beach’te. Sandy, Andrea Bocelli ve Mariah Carey gibi isimlerle çalışmış biri. Benassi Bros. ise 2006’da Parkorman’da gerçekleşen Unifest’te sahne almış, 10 binden fazla insan saatlerce dans etmişti. Geceye giriş 30 YTL.

80’lerin yaz şarkılarını hatırla

Beyoğlu Studio Live’da bu gece 80’ler partisi var. Ama sadece DJ Şener Çetin’in arşivinden o yılların yaz şarkıları çalınacak. Eğlence 21.30’dan itibaren başlıyor. Biletler 10 YTL.

Zeynep Erbay’la partile

Exclusive Summer Loungin’ by Lounge 102 parti serisi, Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’e taşındı. Partilerin ilki bu gece DJ Zeynep Erbay ile başlıyor. House, lounge ve Latin müziklerinin örnekleriyle dans edebilirsiniz.



Dondurmanın tadına doy

Polat Renaissance İstanbul’da Dondurma Festivali var. Çocukluğuna dönmek isteyenler bu ay boyunca ev yapımı, taze meyveli, parça çikolatalı çeşit çeşit lezzetli dondurmanın tadına varabilir. Özel soslarla lezzetlenen milkshake’ler, meyve parçacıklı smoothie’ler ve dondurmalı frappeler de var.

Ucuza cha han ye

Tek restoranı İstanbul Levent’teki Kanyon’da bulunan noodle ustası wagamama, harika bir indirim kampanyası düzenledi. Her 15 günde bir wagamama’da bir yemek seçilerek ucuza sunulacak. İlk seçilen cha han. Yarın akşama kadar 15 yerine 9,90 YTL’ye tadabilirsiniz.

MFÖ konserini kaçırma

Mazhar Fuat Özkan üçlüsü, bu gece Alaçatı Babylon’da bir konser verecek. Grup, 23:45’te başlayacak konserde, yaklaşık 25 yıla yayılan sayısız hit şarkısını peşpeşe seslendirecek. Biletler 39 YTL.

İngiliz dans müziğiyle coş

DJ Hyper, İngiliz dans müzik piyasasında devrim yaratmış bir şahsiyet. Bu akşam Beyoğlu Tonique sahnesinde çalacak. Hyper, setlerinde heyecanı ve ateşi hiç düşürmeden türler arasında gezinerek muazzam bir armoni yaratıyor. Bu arada kendisinin gerçek ismi Guy Hatfield. Kapı açılışı 22.00, biletler Biletix’te ve kapıda 20 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!