Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2005 00:00

Moda ve stilin dengesi

Ermenegildo Zegna’nın Sohbahar-Kış koleksiyonu vitrine çıktı. Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında Özel Sipariş, Sartoria, Zegna Sport ve Z Zegna gruplarına ait ürünleri bulabilirsiniz. Moda ve stil arasında dengi kurmaya çalışan tasarımlar arasında ince ve uzun görünümlü kadife ceketler, balıkçı yaka kazaklar, sade ama şık takımlar, kaşmir veya moher kazaklar var.

Bohem bir kış

Bu sezon ünlü model Louise Pederson ile çalışan Vakko’nun kadın koleksiyonuna bohem bir çizgi ağırlığını koyuyor. Koleksiyonda Bohem 1 ve Bohem 2 adlarını taşıyan iki tema var. İlkine romantik ve Viktoryen bir hava hakim. İşlemeli ceketler, bluzlar, paltolar, kürk yakalar, danteller, kabarık etekler, bele oturan ceketler, nakışlı çizme ve ayakkabılar var. Bohem 2 denen grupta ise daha günlük, rahat, dinamik ve asker giyim tarzını yansıtan tasarımlar bulunuyor. Abiyeler de bu grupta.

16 saat boyunca mükemmel görünüm

Vichy’nin Dermablend fondöten ve sabitleyici pudrası, kusursuz kapatma özelliğine sahip. Anjioma, vitiligo, ameliyat izi, mor halka veya varis gibi her türlü cilt sorununu 16 saat boyunca örtüyor. Terleme, sürtünme veya banyo ile çıkmıyor. Parfümsüz ve hipoalerjik. İçeriğindeki SPF 30 ile UV etkilerine karşı koruyucu. Vichy satan tüm eczanelerde bulabilirsiniz. Fondöten 37.70, pudra 39.50 YTL.

Sağlam tırnaklara sahip olun

2004’te Victories de la Beauté kozmetik ödülünü alan Trind tırnak güçlendirici; yanlış beslenme, hamilelik, özel günler, mevsim değişikliği, araba kliması ya da su ve deterjanla fazla temastan dolayı zarar gören tırnaklar için. İçeriğindeki aktif maddeler sayesinde tırnağın doğal yapısını bozmadan güçlendirme ve bakım sağlıyor. Çeşitli renkleri bulunan ve ayrıca oje kullanmaya gerek bırakmayan ürün, Trind tırnak balsamı ile birlikte kullanıldığında iki haftada tırnaklarda hissedilir bir fark yaratıyor. Eczanelerde satılan ürünün fiyatı 33.75 YTL.

Çocuklar için yüzde yüz pamuklu

Tek mağazası İstanbul’da, Osmanbey Şair Nigar Caddesi üzerinde bulunan, ancak Türkiye’nin 45 şehrinde, büyük mağazaların içindeki corner’larda satılan Chaton, 0-16 yaş arası çocuklar için giyim markası. Ürünlerinde yüzde 100 pamuklu kumaşlar kullanan firma, yeni sezon hazırlıklarını tamamlamış. Eşofman, jean, jile, pantolon, hırka, mont, palto ve kaban bulabilirsiniz. Pantolonlar 32 -54, jileler 26 - 46, etekler 19 - 48, montlar 38 - 72 YTL.

Çamaşır yıkarken kolaylık:Pratik çekmece

Electrolux, çamaşır yıkamayı ve kurutmayı kolaylaştıran yeni bir ürün geliştirdi: Pratik çekmece. Electrolux’ün birçok çamaşır ve kurutma makinesine uyabilen pratik çekmece, makinelerin tabanına sorunsuz şekilde yerleştiriliyor. Deterjan, giyecek ve hatta katlanabilir çamaşır sepetleri için depo görevi görerek, yerden tasarruf sağlıyor. Çamaşır ve kurutma makinelerini yerden 30 cm yükselterek, tüketicilerin çamaşır makinesini doldururken ve boşaltırken eğilmesini de önlüyor. Kasım ayından piyasaya çıkacak ürünün fiyatı 200 YTL.

Daha şık iftar sofraları için

Öykü İç Mimarlık ve Dekorasyon, Teşvikiye Şakayık Sokak’ta hizmet veriyor. Mağazada pek çok ev aksesuvarının yanı sıra keten masa örtüleri bulabilirsiniz. Leke tutmayan, özel el işlemesi masa örtüleri ve peçetelere 12 aya varan taksitlerle de sahip olabiliyorsunuz. Fiyatları 200-700 YTL arasında.

Bunlar da kışlık broş

Atasay, 2005-2006 sonbahar-kış koleksiyonunu tamamladı. Beş ana başlık altında toplanan koleksiyon; Retro Future, Magic in Love, Rom-Antique, Orientation ve Mix & Match gruplarından oluşuyor. Bu kış göreceğimiz tüm moda akımlarından bir parça taşıyan koleksiyonda çok sayıda broş bulunuyor. Kadife ve tüvit kumaşlar üzerine yakışacak bol taşlı, iri ve gösterişli broşlar bunlar. Yüksek yakalı kazaklar, klasik kesimli ceket ve paltolarla birlikte kullanabilirsiniz. Fiyatları 250-450 YTL arasında.

Gece renginde bir parfüm

İspanya’nın önemli modacılarından Jesus Del Pozo’nun yeni parfümü J.Del Pozo In Black Türkiye’de. Modacı yeni parfümü için ‘Yeni parfümüm bir kadın; sofistike ve güzel. Giyinme lüksü ve gecenin özü’ diyor. Şişesi oldukça minimalist. Kürenin büyüsü ve karanlığın gizemini taşıyor. Yaratıcısı İsviçreli parfümcü Christine Nagel. Formülünde siyah kiraz, siyah zambak ve meyankökü ağacı kullanılmış.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!