Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 15:26

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı uzun bir bekleyişin ardından yayınlandı. Yılbaşı sonrası ekran macerasına ara veren Çukur'un 11. bölüm fragmanına Vartolu, Yamaç ve Selim arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Tansiyonun gittikçe yükseldiği son bölümde Yamaç, abisi Selim'le sert bir yüzleşme yaşamıştı. Peki Çukur dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Çukur dizisinin 11. bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. En son 25 Aralık Pazartesi günü izleyicileriyle buluşan Çukur’un son bölümünde olayların ardı arkası kesilmemiş, finalden hemen sonra fragman araştırmaları başlamıştı. Peki Show Tv’nin bugünkü yayın akışında yer almayan Çukur’un 11. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yılbaşı sonrası pek çok dizi ekran macerasına kısa bir ara verdi, bu dizilerden biri de Çukur oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlanmazken, yapım ve oyunculardan da bir açıklama gelmedi. Çukur 11. bölümünün 8 Ocak Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serdar, Selim'den yardım istedi fakat bu hamlesi onun sonu oldu. Selim, Serdar'ı kurtarmak için gittiği mekanda öldürdü. Yamaç ve Sena arasında ipler kopma noktasına geldi. Yaşanan ev baskının ardından zor anlar geçiren Koçavalı ailesi tekrar toparlanmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Selim'in planları durmuyor. 'beyefendi' kod adlı kişiyle buluşan Selim, Çukur'un sonunu getirecek planı kuruyor. Feyyaz'ın oğlunu öldüren Çukur'dan oldukları izlemini veren kişiler büyük bir belanın açılmasına sebep oluyorlar. Fakat bu noktada Yamaç devreye giriyor ve sorunu şimdilik çözdüğü gözüküyor.

Yamaç, Sena ve Serdar namlunun ucundadır. İçlerinden biri vurulur, ama hangisi? Nefeslerin tutulduğu bu esnada Koçovalı kadınlarını da büyük bir tehlike beklemektedir. Serdar’ın adamları İdris’in evine baskın düzenler. Sultan ve diğer kadınları kaderi, o sırada karşılarına çıkan Vartolu’nun elindedir. Celasun için hayatını tehlikeye atan Karaca’nın durumu kritiktir. İyice köşeye sıkıştığını hisseden ve öfkesinin bedelini Serdar’a ödetmeye karar veren Selim ise Yamaç karşısında zor anlar yaşar. Tansiyonun gittikçe yükseldiği sırada Baykal’ın Yamaç’ı köşeye sıkıştırmak için attığı hamle, Yamaç’ı hayatının en zorlu kararlarından biriyle karşı karşıya bırakacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!