Courteney Cox Brangelina ayrılığından sonra Jennifer Aniston'ı savundu

Güncelleme Tarihi:

Courteney Cox Brangelina ayrılığından sonra Jennifer Anistonı savundu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 12:16

Efsane 'Friends'te Jennifer Aniston'ın (Rachel) en yakın arkadaşı Monica'yı canlandıran Courteney Cox, Brad Pitt ve Angelina Jolie boşanmasından sonra Aniston'ı savundu.

Haberin Devamı

Efsane TV dizisi 'Friends'te Monica ve Rachel rolleriyle gönüllere taht kuran Courteney Cox ve Jennifer Aniston'ın gerçek hayattaki dostlukları Brangelina ayrılığından sonra tekrar pekişti. Courteney Cox, Aniston'ın eski eşi Brad Pitt ve Angelina Jolie boşanmasıyla ilgili Aniston'dan taraf tuttu. 

 

Courteney Cox Brangelina ayrılığından sonra Jennifer Anistonı savundu

 

Entertainment Tonight'a konuşan Cox, 'Aslında bunun hakkında konuşarak bile konuyu gereksiz yere yeniden alevlendiriyoruz. Bu konunun Jennifer'la uzaktan yakından alakası yok' dedi.

 

Haberin Devamı

Courteney Cox Brangelina ayrılığından sonra Jennifer Anistonı savundu

 

Brangelina ayrılığından sonra sosyal medyada pek çok kullanıcı, ayrılık haberini alan Jennifer Aniston'ın Friends'teki eğlenceli ve komik görüntülerini gif olarak paylaşmış, internet Aniston'ın muhtemel sevinci üzerine büyük bir yaygara koparmıştı.

 

 

Konuyla ilgili bugüne kadar sadece 'Karma gerçekleşti' diyen Jennifer Aniston'ı eşi Justin Theroux da savunmuştu. Theroux:  'İnsanlar bu tip çöp haberlere iştahla atılıyor çünkü alıcısı yok. Aslında üzerinde düşünmeye değer daha önemli konular var. Dünyada bu kadar önemli şeyler olup biterken insanların hala bunu konuşabilmesi şok edici' demişti. 

 

BAKMADAN GEÇME!