Collide (Autobahn) filmi 1 Nisan’da sinemalarda! - izle

Güncelleme Tarihi:

Collide (Autobahn) filmi 1 Nisan’da sinemalarda - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:05

X-Men: Dsys of Future Past ve Mad Max: Fury Road filmlerinde de yer alan başarılı oyuncu Nicholas Hoult, Anthony Hopkins, Felicity Jones Ve Ben Kinsley gibi ünlü oyuncuların eşlik edeceği Collide (Autobahn) filmi 1 Nisan tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Eran Creevy’in oturduğu filmin senaryosu Creevy ile birlikte F. Scott Frazier tarafından kaleme alınmış.

Filmde kötü giden bir soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagen'dan kaçmaya başlayan Casey Stein'ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran'ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Hayatının aşkı Juliette'i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulurlar.

Yapımcılığını Relativity Media şirketinin üstlendiği film 1 Nisan 2016 tarihinde beyazperde yerini alacak.

Collide filminin özeti:

Kötü giden bir soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagen'dan kaçmaya başlayan Casey Stein'ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran'ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran'ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette'i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.Eran Creevy'nin yönettiği filmin başlıca rollerinde Nicholas Hoult, Felicity Jones ve Anthony Hopkins bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!