Çocuklar Türkan Şoray filmleri çekti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Türkan Şoray filmleri çekti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2017 16:26

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Çengelköy Badem Çocuk Film Festivali'nin ikincisi bu yıl Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ın da katılımıyla gerçekleşecek.

Haberin Devamı

İlk olarak geçtiğimiz yıl düzenlenen Çengelköy Badem Çocuk Film Festivali'nin ikincisi düzenleniyor. İstanbul Çengelköy İlkokulu öğrencileri tarafından çekilen filmlerin yarıştığı festivalde çocuklar bu yıl Türkan Şoray ile ilgili filmler çekti. Yaşları 8 ile 11 arasında değişen çocuklar filmlerde hem oynadı hem de yönetti. 

TÜRKAN ŞORAY DA KATILIYOR

Teması "Çocukların gözünden Türkan Şoray filmleri" olan festivale onur konuğu olarak katılacak olan Türkan Şoray, yıllar önce çektiği filmleri çocukların gözünden izleyecek. Festival jürisi ise filmleri değerlendirerek, çocukları ödüllendirecek. Festivalde en iyi erkek ve kadın oyuncu, en iyi yönetmen, en iyi görüntü yönetmeni, en iyi kostüm, en iyi film gibi kategoriler bulunuyor. Festival jürisinde ise Hürriyet Gazetesi aile-çocuk yazarı Ömür Kurt ve Hürriyet yazarı Ayşe Aral'ın da aralarında bulunduğu oyuncu, yönetmen ve yazarlar bulunuyor. Oyuncu Emre Turanlı'nın sunacağı festival 18 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Çocuklar Türkan Şoray filmleri çekti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!