Çocuklar Duymasın 20. yeni bölüm fragmanında Duygu geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın 20. yeni bölüm fragmanında Duygu geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 17:32

Çocuklar Duymasın 20. yeni bölüm fragmanında Haluk ile Meltem arasındaki gerilim artmaya devam etmektedir. İyice alevlenen boşanma sürecinin ortasına giren Tutku, yangını körüklemektedir. Çocuklar Duymasın 20. bölüm fragmanında bu durumun üzerine gelen Duygu ise ortamı düzeltmeye çalışmaktadır. İşte, tüm bunların ekrana geleceği Çocuklar Duymasın 20. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

 

Çocuklar Duymasın 20. yeni bölüm fragmanı ile boşanma sürecinde olan çiftin içinde olduğu süreç araştırılmaya devam ediyor. Son bölümde ekrana gelen olayların ardından Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanında Duygu boşanma sürecinin ortasına denk gelmiştir. İşte, merakla araştırılan Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Mahkeme kararıyla bir ay aynı evde yaşamak zorunda olan Haluk ve Meltem’i zor günler beklemektedir. Başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için Haluk’la bir saniye bile aynı evde kalmak istemeyen Meltem, kendince çözümler üretmeye çalışır.

Haluk ve Meltem ne kadar uzlaşmaya çalışsa da, ikisinin aynı evde kalması büyük bir kaosun yaşanmasına neden olur. Gönül ve Tuna’nın hayatına da giren Tutku, özellikle Gönül’ün sevgisini kazanmayı başaracak mıdır?

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haluk’la barışmak için otele giden, ancak onu orda Tutku ile gören Meltem için artık bu evlilik tamamen bitmiştir. Meltem boşanma sürecini hızlandırır. Haluk ve Meltem boşanmak için mahkemeye gider ve hakim karşısına çıkar.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Meltem, işinden de istifa eder. Haluk da kendine yeni bir hayat kurmak üzeredir, kiralık bir ev tutar. Artık Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Haluk ve Meltem dönülmez bir yola girmiştir.

 

BAKMADAN GEÇME!