Çocuk yapmak için gece gündüz çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Çocuk yapmak için gece gündüz çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

Demi Moore, Bruce Willis’ten üç çocuk sahibi olmasına rağmen yeni eşi Ashton Kutcher’dan da bir çocuk istiyor. Moore, "Çocuk yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu işi Ashton’la yaptığınızda dert yanmanıza gerek kalmıyor" diyor.

Demi Moore, Bruce Willis ile olan evliliğini aniden sona erdirdiğinde herkesi şaşırtmıştı. Çünkü mutlu bir yuvası ve üç çocuğu vardı. Ancak ünlü oyuncu, kendine yeni sevgili bulmakta gecikmedi. Bu sevgili Ashton Kutcher adında genç bir delikanlıydı. Önceleri herkes Moore’un kendisinden 15 yaş küçük bu genç oyuncuyla acılarını unutmaya çalıştığını düşündü.

Ancak Moore, gerçek bir aşk yaşadığını Kutcher’la evlenerek gösterdi. Moore’un Kutcher’a olan sevgisi o kadar büyük ki, ünlü oyuncu üç çocuk sahibi olmasına ve 45 yaşına gelmesine rağmen yeni bir çocuk daha istiyor. Ünlü çift, geçtiğimiz yıldan beri çocuk yapmak için tedavi dahil her şeyi denediler ve denemeye de devam ediyorlar.

Demi Moore, konuyla ilgili önceki gün ilginç bir açıklama yaptı: "Evet, Ashton ve ben çocuk sahibi olmak istiyoruz ve bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Bu işi Ashton’la yaptığınızda dert yanmanıza gerek kalmıyor. Eğer bana birisi kendinden 15 yaş küçük bir erkekle evleneceğini ve o erkeğin üç çocuğunu evliliğin bonusu olarak kabul edeceğini söyleseydi ona gülerdim. Demek ki, aşk böyle bir şeymiş."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!