Çocuk, reyting aile baskısı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk, reyting aile baskısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2005 01:02

Seda Sayan’ın beşinci eşi Gökhan Şükür’den 25 Ocak’ta sessiz sedasız boşanmasının arkasında, çocuk meselesi, reyting savaşı ve aile baskısının yattığı ortaya çıktı.

İstenmeyen gelin

Seda Sayan’ın bundan bir yıl önce, beşinci evliliğini yaptığı Gökhan Şükür’den geçen ayın sonunda gizlice boşanmasının ardında, üç neden yattığı konuşuluyor. Başta, Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Hakan Şükür olmak üzere Şükür ailesinin başından beri kabul etmediği Seda Sayan’ın, artık ‘istenmeyen gelin’ muamelesi görmekten sıkılması, bunun ilk nedeni olarak gösteriliyor.

Çocuk sorun oldu

İkinci neden ise Gökhan Şükür’ün çocuk istememesi. ‘Çocuk istemediğini bilseydim evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim’ diyen Seda Sayan, bu evliliğin çocuk olmadığı sürece gereksiz olduğunu düşünüyor. Bu evlilikten çocuk sahibi olmayı başından beri çok isteyen Seda Sayan, çocuk konusunda da Şükür Ailesi’nin baskısı olduğuna inanıyor.

Boşan, reyting yükselsin

Bir başka neden ise reyting savaşları... Sabah programının düşük reytingler alması, yeni çıkardığı kasetinin çok fazla ilgi görmemesi ünlü sanatçıya, ‘Halk evli sanatçıyı takip etmiyor’ tezini kabul ettirdi. Yakın çevresi reytinginin yeniden yükselmesi için, Seda Sayan’a boşanması konusunda uzun süredir baskı yapıyordu.

Boşandılar ama hálá birlikteler

Seda Sayan, Gökhan Şükür’den boşandı ama ikilinin ilişkileri kopmadı. Sayan’ın Kelebek’e verdiği röportajda, ‘Çocuk istemediğini bilseydim, evlenmez, birlikte yaşardık’ demesi, Gökhan Şükür’ün de ‘Seda, sabah altıda kalkar, kahvaltımı hazırlar’ şeklindeki açıklaması, çiftin beraber yaşamaya devam ettiği iddialarını doğruluyor! Sayan ve Şükür, aşklarını boşanmış bir çift olarak yine yan yana, diz dize yaşayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!