Çocuğuna doyamadan sahada öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Çocuğuna doyamadan sahada öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2014 06:25

Çiçeği burdunda baba, 24 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, bir de gol attığı USM Alger maçının sonunda soyunma odasına giderken kendi taraftarlarının attığı maddelerin kafasına gelmesiyle hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı.

Haberin Devamı

CEZAYİR 1. Ligi’nin ikinci haftasında önceki gece oynanan JS Kabylie-USM Alger maçını 2-1 kaybeden ev sahibi takımın, tek golüne imza atan 24 yaşındaki oyuncusu Albert Ebosse, maç sonunda tribünlerden atılan ve başına isabet eden taş nedeniyle hayatını kaybetti. Tizi Ouzou’da oynanan maçı kaybeden ev sahibi taraftarlarının sahaya attığı taş ve molotof kokteylerinden biri kafasına isabet eden Ebosse, önce hastaneye kaldırılsa da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

RAKİPTEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

HAYATINI kaybeden Albert Ebosse’nin ölümünün ardından ilginç bir gerçek daha ortaya çıktı. JS Kabylie’nin 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncusunun daha yeni bir çocuk sahibi olmuştu.
Öte yandan Albert Ebosse, geçen sezon Cezayir 1. Lig’de gol kralı olmayı başarmıştı.
Bu arada USM Alger takımı da resmi internet sitesinden bir bildiri yayımlayıp Kamerunlu oyuncunun ailesi ve kulübü için başsağlığı diledi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ülkemiz ve Kamerun için çok acı olan bu olay maalesef ki bizim maçımızda yaşandı. Bu acılı durumda USMA olarak Ebosse’nin ailesine ve kulübü JS Kabylie’ye en içten üzüntümüzü sunuyoruz. Huzur içinde uyu Ebosse.”

Haberin Devamı


ÖLDÜRÜLEN FUTBOLCULAR

FUTBOLCU ÜLKESİ ÖLÜM TARİHİ

Robert Mensah Gana 2 Kasım 1971

1972 Afrika Uluslar Kupası’nda Gana’nın kötü eleme turu performansı sonrasında Mensah, bir barda başında şişe kırılarak öldürüldü.


Andres Escobar Kolombiya 2 Tem. 1994

1994 Dünya Kupası’nda Kolombiya’nın ABD ile oynadığı maçta kendi kalesine gol atan Escobar, ülkesinde silah vurularak hayatını kaybetti.


Nelson Rivera Salvador 3 Ekim 2010

18 Eylül’de, takım arkadaşları Andres Flores ve Kevin Santamaris ile yolculuk ederken taraftar olduğu tahmin edilen biri tarafından vuruldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!