Çılgın gece!

Güncelleme Tarihi:

Çılgın gece
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fuat Çingiler doğum gününü şampanya banyosuyla kutladı. 1998 Dünya Erkek Güzeli’nin Ankara ‘Hard Rock Cafe’de düzenlenen 25. yaş günü partisinde, davetliler sınır tanımayan eğlence anlayışıyla deliler gibi eğlendiler.

Başkentte çılgın bir gece de geçtiğimiz haftasonunda yaşandı. Erkek güzeli Fuat Çingiler ve arkadaşları doğum gününde eğlence sınırını aştılar. Erkek güzeli Fuat Çingiler, doğum gününe sevgilisi Deniz Bektaş ile beraber geldi. İlk önce dostlarıyla beraber şampanya patlatan erkek güzeli, daha sonra üzerinde kendisinin fotoğrafı bulunan pastayı kesti. Sadece pastayı kesmekle kalmayan Çingiler, davetlilerle pasta savaşı da yaptı. Birbirlerinin üzerine şampanya patlatan ve pasta fırlatan davetliler, ortalığı bir anda savaş alanına çevirdi. Gecenin konukları pastayı yemek yerine birbirlerine atmayı tercih ettiler.

Çingiler’in sevgilisi Deniz Bektaş, partide güzelliğiyle dikkat çekti. İstanbul’da Polat Rönesans Oteli’nin Halkla İlişkiler Müdiresi olan Bektaş, sevgilisini bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.

Hard Rock Cafe’deki parti sona erdikten sonra Çingiler ve sevgilisi soluğu Complex Disko’da aldılar. Geceden sonra stres atmaya çalışan tescilli güzel, gömleğinin düğmelerini açarak sevgilisiyle dans etti. Erotik dans eden çift daha sonra diskodan ayrılarak olaylı geceye noktayı koydular.

Erkek güzeli Fuat Çingiler, partiyi dostlarıyla şampanya patlatarak başlatmak istedi ve o anda şampanya birden etrafa yayılmaya başladı. Davetliler pastayı yemek yerine birbirlerine sürmeyi tercih ettiler. Çingiler de havada uçuşan pastalardan payını aldı. Fuat Çingiler, gittikleri diskoda gömleğinin düğmelerini açarak sevgilisiyle dans etti.

Erkek Güzeli’nin sevgilisi Deniz Bektaş, güzelliği ve çekiciliğiyle dikkatleri çekti. Pasta yağmuruna rağmen basın mensupları çileli görevlerini sürdürdüler. Çingiler, üzerinde adı yazılı olan pastayı çekici sevgilisi Bektaş’la birlikte kesti. Erkek güzeli ve sevgilisi dans ederken şampanyayla da yıkandılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!