Çilek Kokusu final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Çilek Kokusu final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 11:10

Star TV’nin ilgiyle izlenen gençlik dizisi Çilek Kokusu 23. bölümüyle ekranlara veda etti. Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı dizi 23. final bölümüyle sevenleriyle son kez buluştu. Çilek Kokusu'nun final bölümünde neler oldu?

Haberin Devamı

Yapımını Gold Film‘in, Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı dizi 23. bölümüyle 27 Kasım Cuma akşamı ekranlara veda etti.

Çilek Kokusu final bölümünde neler yaşandı


DİZİ NİKAH MASASINDA BİTTİ !

Aslı ile ilgili gerçekleri Volkan’dan öğrenen Burak, büyük bir hata yaptığını anladı ve Aslı’dan af diledi. Fakat Burak’a kızgın ve kırgın olan Aslı’nın onu kolay kolay affetmeye niyeti yoktu. Burak Aslı’yla barışmak için ne mümkünse yapmaya hazırdır bu arada Aslı hayatını değiştirecek bir iş teklifi almıştır, ve Paris’e gitmeye karar verir. Burak, Aslı’nın gönlünü alıp onu kalmaya ikna etti. Final bölümü mutlu sonla nikah masasında bitti.



ÇİLEK KOKUSU NEDEN FİNAL YAPTI?

Haberin Devamı

2015 yaz ayı yayınlanmaya başlayıp yaza damga vuran Çilek Kokusu ekrana veda ettiğini açıkladı. Dizinin final bölümü 27 Kasım Cuma akşamı yayınlandı.
Yaz aylarında yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi Ekim ayından itibaren yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Final kararı dizinin yapımcısı Faruk Turgut ‘un Twitter hesabından duyuruldu.  Çilek Kokusu 23. bölümüyle sevenlerine veda etti.

ÇİLEK KOKUSU FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI İZLE!