Chelsea Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta ? | CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Chelsea Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta  | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 11:01

Chelsea Porto maçı bu akşam Stamford Bridge oynanacak. Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli futbol turnuvası Şampiyonlar Ligi gruplarında bu hafta son maçlar oynanacak. İngiliz devi Chelsea ile Portekiz temsilcisi Porto liderlik için mücadele edecek. Peki Chelsea Porto maçı saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi gruplarında bu hafta son maçlarda heyecan dorukta olacak. G Gurubunda 10 puanla ilk sırada yer alan Chelsea, 10 puanla 2. sırada yer alan Porto ile karşılaşacak. Grubun 2.si Porto ve averaj farkıyla liderliği elinde bulunduran İngiliz temsilcisi Chelsea gruplardan kesin çıkacak. Peki, bu iki dev takımın karşılaşması saat kaçta, ne zaman başlayacak?

CHELSEA PORTO MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Maç: Chelsea - Porto

Stad: Stamford Bridge

Tarih: 9 Aralık Çarşamba

Saat: 21.45

Kanal: Tivibu Spor 3

Hakem: Cüneyt Çakır

MAÇIN CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK!

Chelsea Porto maçı hangi kanalda, saat kaçta  | CANLI İZLE


Milli hakem Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda bugün oynanacak Chelsea-Porto müsabakasını yönetecek. Hesapların karışık olduğu ve duruma göre Dinamo Kiev, Porto ile Chelsea'nin üçlü averaja kalabileceği G Grubu'nda düğümü 21.45'te başlayacak mücadele çözecek. 

Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 4. hakemin Mustafa Emre Eyisoy'un olduğu karşılaşmada Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası: