Chelsea için UEFA Kupası telafi olur mu?

Güncelleme Tarihi:

Chelsea için UEFA Kupası telafi  olur mu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2013 00:13

Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon istediğini alamayan Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu için UEFA Kupası telafi olabilir mi?

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Chelsea, bu sezon işler yolunda gitmeyince yoluna Kupa 2’den devam etmek zorunda kaldı.

Devler Ligi grup aşamasını 3.sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile eşleşen Maviler, 1–0 ve 1-1’lik skorlarla rakibini eleyerek ikinci turda S.Bükreş’le karşılaştı. İlk maçı 1–0 kaybeden Chelsea, rövanş karşılaşmasını 3–1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde de Rubin Kazan'ı eleyen Chelsea, yarı finale yükselen ekip oldu...

Stamford Bridge tam bir kale

Chelsea iç saha avantajını en iyi kullanan takımların başında geliyor. Rakibi seyircisiyle birlikte büyük baskı altına alan İngiliz temsilcisinde birbirinden önemli yıldızlar bulunuyor. Eden Hazard, Oscar, Juan Mata takımın geleceğini oluşturan isimler olarak dikkat çekiyor. Her ne kadar Chelsea taraftarı kabullenmese de Rafa Benitez gibi deneyim abidesine sahip olmaları önemli bir avantaj.

Haberin Devamı

Forvetler kan ağlıyor

Chelsea’nin büyük beklentilerle transfer ettiği Fernando Torres, Maviler’in en büyük hayal kırıklığı. Bir türlü eskisi gibi olamayan Torres’in yanı sıra devre arasında alınan Demba Ba’da beklenilen katkıyı sağlayabilmiş değil. Atılan gollerin dağılımına bakıldığında da bu eksikliği görmek mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!