Chedjou gidiyor yeni stoper geliyor

Güncelleme Tarihi:

Chedjou gidiyor yeni stoper geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 00:36

Kamerunlu stoper ve menajerine “Devre arasına kadar yeni bir kulüp bulun” diyen sarı kırmızılılar ocak ayında ilk transfer hamlesini savunma mevkiine yapacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY, Afrika Uluslar Kupası’na gideceği için şubat başına kadar faydalanamayacağı, bu nedenle Riekerink’in de son dönemde ilk 11’de değerlendirmediği Aurelien Chedjou’yu gözden çıkardı. Yönetimin ‘Kendine kulüp bul’ dediği ve bu nedenle arayışlara başlayan Kamerunlu stoperin rotasının Çin, ABD veya Fransa olması bekleniyor. Transfer gerçekleşirse tecrübeli oyuncunun 1.1 milyon Euro olan yarım sezonluk maliyetinden de kurtulacak olan Galatasaray, hava toplarında etkili, agresif ve topu oyuna iyi sokabilen bir stoper alacak.

GÖZLER KOLBEINN’DE

Sarı kırmızılıların ocak ayı için ikinci takviye bölgesi olarak belirlediği mevkii ise forvet. Lakin bu bölgeye transfer için, tedavisi devam eden Kolbeinn Sigthorsson bekleniyor.

10 gün içinde takıma döneceği bildirilen İzlandalı oyuncu, sahaya çıkabilirse ve fizik durumu da iyi olursa forvet alınmayacak. Sigthorsson’un dönüşü gecikir veya beklenen performansın uzağında kalırsa Galatasaray ocak ayında golcü takviyesi de yapacak.

BAKMADAN GEÇME!