Ceyhun ve Yusuf’a sarıldı

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun ve Yusuf’a sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2009 00:00

Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim, orta alanda Arda ve Emre’nin boşluğunu tecrübeli iki isimle dolduracak.

Haberin Devamı

MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Kupası grup elemelerinde Belçika ile yapılacak karşılaşmada kadrodaki eksikliklere rağmen tüm önlemleri aldığını belirtti.
Belçika Milli Takımı’nı çok iyi tahlil ettiğini belirten Terim, yakınlarına Belçika önünde mutlaka galip gelmek için oynayacaklarını bu konuda tüm önlemleri aldığını vurgularken şöyle dedi: “Emre ve Arda’nın boşluklarını dolduracağım. Ankagücü’nün önemli silahı Ceyhun Eriş ve Beşiktaşlı Yusuf Şimşek’ten yararlanmak istiyorum. Son kararımı yarın (bugün) vereceğim.”
Nihat da oynayacak
Hollanda’nın Venlo kentinde kamp çalışmalarını sürdüren ay
yıldızlı ekipte Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Borussia Dordmund’da oynayan Nuri Şahin’in sakatlığının geçmemesi üzerine arayışlarını yoğunlaştıran Terim, son alternatif olarak Nihat Kahveci’yi oynatabileceğini belirtti. Milli takımın forvetinde kesinlikle sorun bulunmadığına değinen Terim, sezon başından bu yana sakatlıkları bulunmayan ve takımlarının tüm antrenmanlarına çıkan Tuncay ve Semih’e Belçika ile yapılacak karşılaşmada forvette görev vermeyi hedeflediğini anlattı. Terim ayrıca Hamit Altıntop’un da çok formda olduğunu ve bu oyuncunun antrenmanların pozitif bir çalışma temposu gördüğünü söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!