Ceyhun gidecek

Güncelleme Tarihi:

Ceyhun gidecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 18:41

Ceyhun gidecek Ahmet Gökçek, Ceyhun Eriş’in takımdan gönderilmesi konusunun yönetimin tasarrufu olduğunu vurguladı ve “Kötü futbolcu olduğu için değil, kötü huylu olduğu için gidecek” dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, Kasımpaşa maçı sonrası kadro dışı bırakılıp 65 bin TL ceza kesilen Ceyhun Eriş’in kesin olarak takımdan gönderileceğini açıkladı. Gökçek, Fransız teknik direktör Roger Lemerre ile başlayan yeni süreçte yeni bir yapılanmanın gerçekleştirileceğini ifade ederek, sayısı 40’ı bulan futbolcular arasında değerlendirme yapılacağını ve kadronun Ümit Özat ile Fransız hoca tarafından ocak ayından başlayarak yeniden yapılandırılacağını söyledi.

FUTBOLCULUĞUNA LAF ETTİRMEM

İkinci yarı hazırlıkları öncesi gidecek ve gelecek oyuncular konusundaki kararın Lemerre - Özat ikilisine ait olduğunu tekrarlayan Gökçek, sadece Ceyhun Eriş’in gitmesi konusundaki düşüncenin yönetimin tasarrufu olduğunu vurgulayarak, “Ceyhun, futbol kalitesi ve mantalitesi üst düzeyde iyi bir oyuncu. Hiç kimseyi, onun futbolculuk kalitesine ilişkin olumsuz konuşturmam. Ancak insan ilişkileri konusunda, aynı şeyleri söylemem mümkün değil. Mesela bazı Ankaragücü oyuncularının toplu hareketi olan son UÇK olayının, onun organizasyonu olduğunu tesbit ettik. Genel anlamda takım arkadaşları üzerindeki olumsuz etkisi, olumlu etkisinden çok fazla. Tavırları, hareketleri, konuşmalarıyla Ankaragücü’ne zarar verdiği için gidecek. Kötü futbolcu olduğundan değil, kötü huylu olduğu için gidecek” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!