Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 12:00

Türkiye'nin simge gazeteci ve yazarlarından Çetin Altan (88), tedavi gördüğü hastanede zatürreye bağlı solunum yetmezliği ve septik şok nedeniyle yaşamını yitirdi. Acı haberi oğlu Mehmet Altan verdi.

Haberin Devamı

"MAALESEF BABAMI KAYBETTİK"

Gazeteci ve yazar Ahmet Altan ve akademisyen Mehmet Altan'ın babası, duayen gazeteci Çetin Altan, haziran ayında rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Rahatsızlığı nedeniyle tekrar hastaneye yatırılan Çetin Altan'ın telefonla ulaştığımız oğlu Mehmet Altan, ağlamaklı bir sesle " Maalesef babamı kaybettik" dedi.

"BABAM YİNE KALKACAK DİYORDUM AMA OLMADI"

Maltepe’deki Fatih Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren Çetin Altan’ın kızı Zeynep Bakan, babasının hayatını kaybettiğini anlattı. Gözyaşlarını tutamayan Bakan, “Babamı kaybettik, ne diyeyim? Babamla birlikte buradaydık. Bir ayı geçmişti, ümitlerim devam ediyordu. Babam yine kalkacak diyordum işte olmadı.” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı




ÇETİN ALTAN'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HASTANEDEN AÇIKLAMA

 Gazeteci-yazar Çetin Altan'ın ölümüyle ilgili tedavi gördüğü Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yazılı açıklama yaptı. 

“Çetin Altan, pazartesi günü idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır. Takip eden günlerde tedavisine ayaktan devam edilmiştir. Son olarak Eylül ayında hastanemize yatışı yapılan hastamız KOAH olarak bilinen kronik obstrüktif akciğer hastalığı, solunum yetmezliği, bronşektazi, zatürre, idrar yolu enfeksiyonu ve sepsis tanılarıyla takip ve tedavi edilmekteydi. Hastamız saat 11.05 itibarıyla zatürreye bağlı solunum yetmezliği ve septik şok nedeniyle 88 yaşında vefat etmiştir. Yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.”

Haberin Devamı


Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

Milliyet'in Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi'yle...

Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti

Aziz Nesin'le birlikte...


Duayen gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti


USTA GAZETECİNİN ARDINDAN DUYGUSAL MESAJLAR

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!