Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanında Cesur'a ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanında Cesura ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 12:49

Cesur ve Güzel'in ekrana gelen son bölümünün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Tuıba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizinin yeni bölümünde Cesur'un hayatı tehlike altına giriyor. Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanına da bu anlar damga vuruyor. Peki, Cesur'un başında gelen olayın nedeni ne? İşte, Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanı ve son bölümden detaylar!

Haberin Devamı

Cesur ve Güzel yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyenlerin karşısına oldukça heyecanlı bir bölümle çıkacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. İlgiyle takip edilen dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan gelişme diziye damgasını vurmuştu. Son bölümde Cesur vuruldu. Dizinin yayınlanan 8. bölüm fragmanında ise Sühan bu haberi öğreniyor ve gözyaşlarına boğuluyor. İşte, Cesur ve Güzel 8. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Babasının sürpriz evliliğinden kötü etkilenen Sühan’ı, Cesur teselli eder. Bu durum Bülent’i çileden çıkarır, Cesur’a karşı giderek daha çok hırslanmaktadır.

Cesur, Sühan’ı Nişantaşı'ndaki eve götürür. Birlikte vakit geçirirler, Cesur bu evde babasıyla ilgili yeni bir ipucuna ulaşır ve bunu araştırmaya başlar.

Öte yandan Korludağ çiftliğine yerleşen Adalet'in gelişi zoraki kutlanırken, Cahide, Hülya'nın ortadan kaybolduğunu geç fark eder. Cahide bebeğini kaybedeceği korkusuyla büyük paniğe kapılır. Bülent’le birlikte bu durumun peşine düşerler.

Sühan ve Cesur’un herkesten uzakta yaşadıkları gün unutulmaz olur. Cesur için güzel bir sürpriz planlayan Sühan, bunun için harekete geçtiğinde Cesurla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. 

Aynı dakikalarda Cesur’a da Sühan’la ilgili bir tuzak kurulmuştur. Sühan söz konusu olduğu için, Cesur tuzağa doğru hiç bir şey düşünmeden, gözü kapalı ilerler...

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!