Çerkezköy meydan muharebesi

Güncelleme Tarihi:

Çerkezköy meydan muharebesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2010 00:00

TFF 3. Lig'de mücadele eden Çerkezköy Belediyespor ile İnegölspor arasında geçtiğimiz pazar günü oynanan maçta çıkan olaylar futbola gölge düşürdü.

Ligde kalabilmek adına son kozlarını oynayan ev sahibi Çerkezköy Belediyesi'nin 1-0'lık galibiyeti ile sona eren maçın öncesi ve sonrasında yaşananlar utanç vericiydi.

NASIL GELİŞTİ?

İnegölspor Kulübü Başkanı Yusuf Şen'in iddiasına göre, Çerkezköy Belediyesporlu bir kaç yönetici, İnegölspor'un kaldığı otele gelerek, ligde tutunabilmek adına bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini tehditvari sözlerle dile getirdi.

Büyük bir gerilim içinde cereyan eden karşılaşmanın 10. dakikasında yaşanan ikili mücadeledeki gerginlik ise fitili ateşledi. Ev sahibi ekipten Şükrü'nün aşırı sert hareketine tepki gösteren İnegölspor kenar yönetimine, Çerkezköylü kenar yönetiminin tepki vermesi gerginliği had safhaya çıkardı. 36. dakikada ise Emrah'ın darbesi sonucu ayağı kırılan İnegölsporlu Mehmet Ali Babayiğit ambulansla hastaneye kaldırıldı. Karşılaşmanın 90 dakikası zor tamamlanırken, müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikite saha bir anda karıştı. Oyuncular ve yöneticiler bir birlerine girdi. Güvenlik güçleri olayları güçlükle önledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!