Cennetin Gözyaşları 9. bölüm fragmanında Cennet arada kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Cennetin Gözyaşları 9. bölüm fragmanında Cennet arada kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 15:28

Cennetin Gözyaşları dizisi ekranlarda 9. bölümü geride bıraktı. Selim'in Ali olduğunu öğrenen Cennet, zor bir kararın eşiğine geldi. Arka arkaya zor anlayan yaşayan Arzu ise Cennetin Gözyaşları son bölümünde dönüşü olmayan bir yola girdi. Şimdi gözler yeni bölüm fragmanında! Peki Cenneti'in Gözyaşları 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları yayınlanan 9. bölümüyle yine duygu yüklü ve şaşırtıcı anları ekrana getirdi. Dizinin son bölümünde Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrendi ve bu gerçeği Selim ile paylaşıp paylaşmama arasında sıkışıp kaldı. Finalde ise tüm dizi takipçilerini şaşırtan bir gelişme yaşandı. Cennet, Ali ve Arzu cephesindeki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler yeni fragmanı sorguluyor. Peki Cenneti'in Gözyaşları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cennet, Selim'in Ali olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği Selim ile paylaşıp paylaşmama arasında sıkışıp kalmıştır. Selim her şeyden habersiz Cennet ile ilişkilerini ilerleteceğini düşünüyordur. Cennet ile baş başa zaman geçirmek için gittikleri romantik bir ortamda hiç beklemediği bir şey olur. Cennet, Selim'i terk eder... Terk etmekle de kalmaz, artık buralardan gitmeye karar vermiştir. Arzu için bu bulunmaz bir fırsattır. Cennet hayatlarından çıkıyordur sonunda. Ama hiç ummadıkları bir şey olur. Cennet'in annesi bildiği kadın Cennet'e gerçekleri söyleyecektir. Hem de bütün ailenin içinde... Arzu artık yolun sonuna gelindiğinin farkındadır. Dönüşü olmayan bir yola giriliyordur.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!