Cenk Tosun: Oynarsam 15 gol atarım

Güncelleme Tarihi:

Cenk Tosun: Oynarsam 15 gol atarım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2014 14:21

Beşiktaşlı Cenk Tosun, yedek kalmayı sevmediğini belirterek, teknik direktörü Bilic’e mesaj gönderdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş uzun süredir aradığı on numaraya Jose Ernesto Sosa ile kavuştu. Ancak takımın golcülerinden Cenk Tosun'un birlikte oynamanın hayalini kurduğu en büyük on numara ne Sosa, ne Lanzini ne de Ruiz... Onun birlikte oynamayı hayal ettiği isim siyah beyazlıların artık futbolu bırakan efsanesi Sergen Yalçın...

BJK TV'ye konuşan Cenk Tosun, "En çok Sergen Yalçın'la oynamak isterdim. Onun golleriyle büyüdüm" dedi.

İşte Tosun'un BJK TV'ye yaptığı açıklamalar:


TEKLİF GELİNCE HAVALARA UÇTUM
Almanya'da aldığımız altyapı ve disiplin bizim için çok önemliydi. Almanya'dayken aile içerisinde Türkçe konuşuyorduk. Frankfurt'tayken formdaydım ama kendini kanıtlamış oyuncular olduğu için şans bulamadım. Çocukluğumdan beri koyu Beşiktaşlıyım, teklif geldiğinde havalara uçtum. Beşiktaş'a imza atarak çocukluk hayalimi gerçekleştirdim.

Haberin Devamı


GAZİANTEP'TE HEP İĞNEYLE OYNADIM
Beşiktaş'a imza attıktan sonra Gaziantep'te daha çok çalışmaya başladım. İğneyle maça çıktığım oldu. Beşiktaş'tan teklif aldığımda şanssızlık olmasın diye ailemden başka bunu kimseye söylemedim. Transferimde emeği geçen, Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay ve menajerim Ceylan Çalışkan'a çok teşekkür ederim.


EN AZ 15 GOL ATMAK İSTİYORUM
Takımda kolej havası var, bu bizi daha da güçlendiriyor. Gaziantepspor'da geçen sezon 13 gol atmıştım. Süleyman Seba sezonunda en az 15 gol atmak istiyorum. Jose Sosa ve Demba Ba'nın gelmesiyle hücum hattı daha da güçlendi. Savunmamız da oturmuş bir savunma. Çok koşmak ve istekli olmak her zaman olmasa da genellikle skora yansıyor. Üç kulvarda oynayacaksak hücum hattında bu kadar alternatif gerekli. O hafta kim faydalı olacaksa o oynamalı


İDMANDAN SONRA GOL VURUŞU ÇALIŞIYORUM
11'de olmak için elimden geleni yapacağım. Avrupa Ligi'nde rakibimizin kim olduğu önemli değil. İdmanlardan sonra gol vuruşu çalışıyorum. Her iki ayağımı da kullanabilmem benim için çok önemli Rakip kaleye yakın yerlerden serbest vuruş kullanmayı denemek istiyorum. Hocamıza gözümüz kapalı güveniyoruz. Takımda Demba Ba, Sivok ve Uğur Boral gibi tecrübeli abilerimiz var. Onlara güveniyoruz.

Haberin Devamı


BEŞİKTAŞ'IN SEZONU OLACAK
Bu sezon Beşiktaş'ın senesi olacak. Bu sezonun 'Süleyman Seba Sezonu' olarak adlandırılması bizi daha da çok motive etti. Bayrağıma vatanıma düşkün olduğum için Türk Milli Takımı'nda oynamayı istiyordum. Futbolcu olmasaydım basketbolla uğraşırdım. Basketbol Milli Takımı'nın başarıları tüylerimi diken diken ediyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, hiçbir maçta bizi yalnız bırakmadılar. Olimpiyat Stadı'na gitmenin kolay olmadığını biliyorum. Stadımız bittiğinde bizi kimse tutamayacak. Ailemle telefonla konuştuktan sonra maçlara çıkarım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!