Cem Özer kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Cem Özer kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 10:57

Cem Özer, oyunculuğunun yanı sıra açıklamalarıyla da dikkat çeken isimlerden biri. En son O Hayat Benim dizisinde Kenan karakterini canlandıran Cem Özer’in özel hayatı, yaşı ve nereli olduğu gibi bilgiler merak ediliyor. Peki, Cem Özer kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

90'lı yıllara talk şov kimliğiyle damgasını vuran ünlü oyuncu Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bırakan Cem Özer, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı. Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak bulunan Cem Özer, çeşitli sinema film ve dizi projelerinde yer aldı. Modacı Esin Maraşlıoğlu ve oyuncu Nurgül Yeşilçay ile evlilikleri oldu. Cemre adında bir kızı ve Osman Nejat adında bir oğlu bulunmaktadır. 2016 yılında O Hayat Benim dizinin kadrosuna dahil olan Cem Özer, bu dizide Kenan karakterini canlandırdı.

CEM ÖZER'İN EVLİLİKLERİ

Cem Özer, ilk evliliğini 1984 yılında caz ustası Erol Pekcan'ın kızı Sebla Pekcan ile yaptı. Ünlü oyuncu 1989’da ikinci kez nikah masasına oturdu ve hayatını Selin Dilmen ile birleştirdi. Özer, 1994’te Esin Maraşlıoğlu ile üçüncü evliliği yaptı. 2004’te meslektaşı Nurgül Yeşilçay ile hayatını birleştiren Cem Özer, bu evliliğini 2010 yılında sonlandırdı. Usta oyuncu, 2017 Mart ayında senarist Pınar Dura ile evlendi.

 

BAKMADAN GEÇME!