Caz müziğinin duayeni Miles Davis'in hayatı film oldu

Güncelleme Tarihi:

Caz müziğinin duayeni Miles Davisin hayatı film oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 15:44

Caz müziğin önemli isimlerinden Miles Davis'in hayatına odaklanacak olan Miles Ahead ilk fragmanıyla izleyici karşısında. Filmde Davis'i Iron Man filmlerinden de tanıdığımız Don Cheadle canlandırıyor.

Haberin Devamı

Prömiyerini, New York Film Festivali kapsamında gerçekleştiren Miles Ahead, ilk resmi fragmanına kavuştu. 1991 yılında hayata veda eden Caz müziğin önemli isimlerinden olan Miles Davis'in hayatını beyazperdeye taşıyan film, 70'li yılların sonlarına doğru kariyeri ve Francis Taylor'la yaşadığı başarısız evliliğe odaklanıyor.

Hotel Rwanda ile Oscar'da "En İyi Erkek Oyuncu" dalında adaylık kazanan ve Iron Man filmlerinde tanınan Don Cheadle filmi tamamiyle üstlenmiş durumda. Filmde Miles Davis'i canlandıracak olan Cheadle, bu filmle birlikte ilk yönetmenlik deneyimini de yaşamış oluyor. Başarılı oyuncu ayrıca Steven Baigelman ile birlikte senaryoya da imza atıyor.

Haberin Devamı

Don Cheadle'in Miles Davis'i canlandırdığı Miles Ahead'de; Evan McGregor, Roling Stone dergisinin yazarı Dave Brill olarak izleyici karşısına çıkacak. Miles Davis'in eşi Frances Taylor'ı Emayatzy Corinealdi canlandırırken filmde Michael Stuhlbarg, Keith Stanfield, Austin Lyon, Leticia Martinez, Morgan Wolk, Chris Hahn, William Willet gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

Miles Ahead, 1 Nisan'da Amerika'da vizyona girecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

Caz müziğinin duayeni Miles Davisin hayatı film oldu
 tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!