ÇASOD ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

ÇASOD ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2004 01:43

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği’nin (ÇASOD) 2003 yılı ödülleri, önceki gün Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

‘Karşılaşma’, ‘Gülüm’, ‘Rus Gelin’, ‘O Şimdi Asker’, ‘Gönderilmemiş Mektuplar’, ‘Çamur’, ‘Ömerçip’, ‘Asmalı Konak’, ‘İnşaat’, ‘Abdülhamid Düşerken’, ‘Fırsat’ ve ‘İnat Hikayeleri’ olmak üzere toplam 12 filmin değerlendirmeye alındığı yarışma sonucunda, 2003 jüri özel ödülünü Reis Çelik’in senaryosunu yazıp yönettiği ‘İnat Hikayeleri’ adlı filmle Tuncel Kurtiz aldı. En İyi Kadın Oyuncu ‘Abdülhamid Düşerken’deki rolüyle Meltem Cumbul, En İyi Erkek Oyuncu ‘İnşaat’ filminin başrol oyuncusu Şevket Çoruh, En İyi Umut Veren Kadın Oyuncu ‘Gönderilmemiş Mektuplar’daki rolüyle Rojda Demirer, En İyi Umut Veren Erkek Oyuncu ise ‘Karşılaşma’daki oyunuyla İsmail Hacıoğlu oldu. ÇASOD oyunculuk ödülleri bu yıl 11. yaşını doldururken, Emek Ödülü Fikret Hakan’a verildi.

Gecede geçen sene rahatsızlığından dolayı törene katılamayıp Emek Ödülü’nü alamayan Hülya Koçyiğit ile, ‘Abdülhamid Düşerken’deki rolüyle ödüle layık görülen Meltem Cumbul birlikte poz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!