"CAS'a başvuru daha yapılmadı"

Güncelleme Tarihi:

CASa başvuru daha yapılmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2012 18:43

Bursaspor'un Olağan Genel Kurulu için başkan adayları listelerini Divan Kurulu'na sundu.

Oy çoğunluğu sağlanamadığı için 6 Haziran'a ertelenen genel kurul için, adaylar mevcut başkan İbrahim Yazıcı ile Cevdet Yıldız yönetim, denetleme, disiplin kurulları asil ve yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na iletti.
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, listesini sunduktan sonra yaptığı açıklamada, istikrar için yüzde 80 civarında eski listeyle devam ettiklerini belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Yazıcı, bir gazetecinin, “UEFA'nın vermiş olduğu ceza için CAS Mahkemesi'ne itiraz edildi mi?” sorusuna, “Başvuru daha yapılmadı ancak yapılacak. Bunun prosedürleri var. Yarın bir kısım arkadaşımız İsviçre'ye gidecek. Ben de genel kuruldan sonra gideceğim. Gece gündüz cezanın kaldırılması için çalışıyoruz. Bunun kalkmaması büyük sürpriz olacak” cevabını verdi.

Divan Başkanlığı Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ise adaylardan Cevdet Yıldız'ın eski listenin aynısını verdiğini aktararak, “Yalnız kendisinin listesinde 22 tane ismin kulübün hazirun listesinde olmadığını tespit ettik. Biz Genel Kurul'da oluşturulacak olan geçici divana bu listeleri sunacağız. Yüce genel kurul gereğini yapacaktır” diye konuştu.

-Listeler-

Başkan adaylarının Yönetim Kurulu Asil Listeleri'nde şu isimler yer alıyor:
İbrahim Yazıcı: Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Erkan Kamat, Necmettin Kocaman, İrfan Koç, Ferruh Nayman, Hasan Saltan, Hasan Gülayan, Şentürk Turan, Zekeriya Ünaldı, İsmet Demirel, Recep Aydın, Nejat Çölek.
Cevdet Yıldız'ın listesi: Naci Doğan, Latif Kalkandere, Cengiz Medin, Ahmet Uğurlu, Ali Koç, Baki Yılmaz, Faruk Kuzu, Cevdet Cömert, Gökhan Fırtına, Haşim Gülmez, Kadir Teşil, Ali Aksazlık, Selim Demir, Mesut Kerioğlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!