Çarşı'nın Vodafone Arena'da yeri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Çarşının Vodafone Arenada yeri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:23

Çarşı Vodafone Arena içerisinde nerede konuşlanacağı merakla bekleniyordu. Siyah beyazlı camianın taraftar grubu Çarşı Vodafone Arena içerisinde yine İnönü döneminde olduğu gibi kapalı üst bölümde yerini alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Vodafone Arena’nın 11 Nisan tarihinde Bursaspor maçıyla kapısını açacağı haberlerinin ardından akıllardaki soru Çarşı grubunun stattaki yerlerinin değişip değişmeyeceğine çevrildi.

Hem besteleri hem de takımlarına destekleriyle siyah beyazlı camianın yüz akı olan Çarşı grubunun Vodafone Arena’da yine İnönü Stadı zamanında olduğu gibi kapalı tribün üst orta bölümde konuşlanacağı öğrenildi.

Kapalı üst bölümde siyah beyazlı tribünleri ateşleyen Çarşı grubunun her zaman olduğu gibi tüm tribünlerde yerini alacağı belirtilirken Çarşı grubunun değişilmez bölgede yeniden buluşacağı belirtiliyor.

Sporcope.com’un Beşiktaş Gündemi programında konuyu değerlendiren siyah beyazlı camianın basın emekçilerinden Ergin Aslan da gerçekleşen canlı yayında Çarşı grubunun kapalıda yine beklenen bölümde toplanacağını ifade etti. (Sporcope)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!