Carlos Türkiye’ye veda etti

Güncelleme Tarihi:

Carlos Türkiye’ye veda etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 07:33

FENERBAHÇE'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos Türkiye’ye veda etti. Brezilya’nın Corinthians kulübüyle iki yıllık anlaşma imzalayan Carlos sabah erken saatlerde Brezilya’ya giderken ünlü futbolcuyu kalabalık bir basın ordusu uğurladı.

İspanyol İberia Hava Yolları'na ait İBE 3763 sefer sayılı uçak ile saat 06.55’te Madrid aktarmalı ülkesi Brezilya’ya uçan Roberto Carlos, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada Türkiye ve Fenerbahçe’yi unutmayacağını söyledi.

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Brezilya yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, “Bugün iki duyguyu bir anda yaşıyorum. Fenerbahçe’den ayrıldığıma üzülürken, ülkemde futbol hayatıma devam edeceğim için de mutluyum. Benim için yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra burada olmayacağım” dedi.

ESPRİ İLE VEDA ETTİ

Bu arada tercüman Samet Güzel, Carlos’u kafasından öperek uğurlarken, hayranları havalimanında beraber fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Carlos hayranlarının isteklerini kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektirirken, bir Galatasaraylı taraftarın ‘En büyük Cim bom bom’ demesine de esprili bir şekilde ‘No problem’ diye karşılık verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!