Carlos %99 kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Carlos %99 kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 00:00

Corinthians Kulübü Direktörü Mario Gobbi, “Carlos’la görüştük, kendisi F.Bahçe ile olan kontratını tamamlamak istediğini söyledi” dedi. Sambacının Türkiye’deki en yakın arkadaşı da, “Carlos hiçbir yere gitmeyecek” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Esporte: Carlos Kasım sonunda imzalayacak 

HER şey Roberto Carlos’un geçtiğimiz yaz aylarında Brezilya basınına verdiği bir röportajla başladı...  

Büyük yankı yaratan o röportajda ünlü futbolcu, “1995 yılından bu yana Avrupa’da oynuyorum. Çok iyi bir kariyer yaptım. Artık ülkeme dönüp, futbola burada veda etmek istiyorum. Fenerbahçe Yönetimi’ni ikna edebilirsem futbol kariyerime Brezilya’da devam edeceğim” dedi...

Bu sözlerin ardından Roberto Carlos’un F.Bahçe’de kalıp kalmayacağı konusunda birçok spekülasyon yapıldı.

1 Aralık’ta gelecek
Roberto Carlos’a transfer teklifinde bulunan Corinthians’ın teknik direktörü Mano Menezes’in önceki gün bir Brezilya televizyon kanalında yer alan sözleri çok sayıda F.Bahçeli’de hayal kırıklığı yarattı. Zira Menezes, tecrübeli futbolcunun 15 Kasım’da sarı lacivertli kulüple sözleşmesini feshederek, 1 Aralık’tan itibaren Corinthians forması giyeceğini iddia etti. Ancak Menezes’in bu sözleri bir gün sonra yalanlandı. Corinthians Kulübü Direktörü Mario Gobbi, Roberto Carlos’la görüştüklerini doğruladı, ancak futbolcuyu şu an için renklerine katmalarının mümkün olmadığını söyledi.

Yüzde 1 ihtimal gerçekleşmez

Brezilya’da yayımlanan Gazeta Esportiva’ya konuşan Gobbi, “R.Carlos ile görüştük ve kendisi F.Bahçe ile olan kontratını tamamlamak istediğini dile getirdi, sezon sonu için görüşelim dedi, biz de buna saygı duyarak kabul ettik” dedi.  Biz de Roberto Carlos’un Türkiye’deki en yakın arkadaşına sorduk. O kaynağın Carlos’la ilgili söyledikleri aynen şöyle: “F.Bahçe taraftarının endişelenmesine gerek yok. Roberto Carlos bir yere gitmiyor. Brezilya’da bazı kulüplerle görüştüğü doğru ancak herhangi bir anlaşma olmadı. Bugünkü durum itibariyle R.Carlos yüzde 99 kaldı. O yüzde 1’lik ihtimalin de gerçekleşeceğini hiç sanmıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!