Cardozo'nun alternatifi Cole

Güncelleme Tarihi:

Cardozonun alternatifi Cole
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2013 01:38

Benficalı forveti alması an meselesi olan sarı lacivertliler, West Ham’lı Carlton Cole’u bekletiyor.

Haberin Devamı

F.Bahçe, Portekiz ekibi Benfica’nın Paraguaylı forveti Oscar Cardozo ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinde büyük mesafe kat etti. Hatta kırmızı beyazlı kulüp, Cardozo’nun alternatifi olarak Partizan’dan Lazar Markoviç ve boşta olan Miralem Sulejmani’yi kadrosuna kattı. Artık Oscar Cardozo için tek yol, F.Bahçe olarak görünmeye başladı. Portekiz basını da, bu transferin an meselesi olduğunu söylerken sarı lacivertliler her ihtimale karşı önlemini aldı.

CARLTON COLE HAZIR KITA

Oscar Cardozo transferinin küçük bir ihtimal de olsa gerçekleşmeme durumu söz konusu... Buna karşı önlem alan Fenerbahçe yönetimi de, West Ham United’da forma giyen Carlton Cole ile görüşmelerini sürdürüyor. Menajerler tarafından önerilen 1.91 boyundaki İngiliz santrafor, sezon sonunda sözleşmesi bittiği için bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye gelebilecek.

31 yaşındaki Cole, 7 sezon formasını giydiği İngiliz ekibinde 206 maça çıkıp rakip filelere 46 gol gönderdi. 7 kez de İngiltere A Milli Takımı formasını giyen Cole, her transfer döneminde Türk kulüplerinin gündemine gelen bir isim...

Haberin Devamı

CSKA’nın 10 numarası Fenerbahçe’ye mi?

Rusya basını Fenerbahçe’nin CSKA Moskova’nın 10 numarası Keisuke Honda ile ilgilendiğini ileri sürdü. Rus ekibinden ayrılmak istediği bilinen Japon oyuncu müthiş frikikleri ile biliniyor. Honda’nın, Rusya’da mutsuz olduğu belirtilirken sarı lacivertlilerin bu transfer için çok istekli olduğu belirtiliyor.

F.bahçe Ülker’de Avustralyalı Andersen ile yollar ayrıldı. Takımdaki diğer yabancılardan Bo McCalebb ve Romain Sato ile de sözleşmelerin feshi için görüşmeler yapılacağı öğrenildi. Sarı lacivertli kulüp yeni bir yapılanmaya giderken koç olarak da Dusan İvkoviç ile anlaşmaya çok yakın oldukları ifade edildi.

5 sezon Chelsea’de oynadı

Chelsea’nin alt yapısında yetişen Carlton Cole hava toplarında etkili ve güçlü bir santrafor... Tam 5 sezon Chelsea’de forma giyen Cole asıl patlamasını ise 7 yıl boyunca görev yaptığı West Ham United’da yaptı. Sarı lacivertli kulübün gündeminde ikinci sırada olan Cole, Cardozo ile yapılan görüşmelerde herhangi bir aksilik çıkarsa Fenerbahçe’ye gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!