Cardiff Kuyt'in peşinde

Güncelleme Tarihi:

Cardiff Kuytin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2013 01:41

Sarı lacivertlilerin tecrübeli ismi Dirk Kuyt’ın adı İngiliz basınında, gelecek yıl Premier Lig’de mücadele edecek olan Cardiff’le anılmaya başlandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Liverpool’dan büyük umutlarla aldığı futbolcusu Dirk Kuyt’a İngiltere Premier Ligi’ne yeni yükselen Cardiff City’nin talip olduğu konuşulmaya başlandı. İngiliz Mirror Gazetesi’nde yer alan haberde, Championship’te şampiyonluğa ulaşan ve Premier Lig’e yükselen Cardiff City’nin, transfere 25 milyon poundluk bir bütçe ayırdığı belirtildi. Cardiff’in, Fenerbahçe forması giyen eski Liverpoollu Dirk Kuyt ile ilgilendiği ileri sürüldü.


TECRÜBELİ İSİMLERE YÖNELDİLER

HABERDE, Galler ekibinin sürpriz bir hamle yaparak, Hollandalı Dirk Kuyt için girişimde bulunmayı planladığı ifade edildi. Kuyt’ın sezon başında Liverpool’dan ayrıldığına vurgu yapılırken, buna rağmen 32 yaşındaki oyuncunun Cardiff’e tecrübesiyle yardım edebileceği belirtildi. Cardiff City’nin gelecek sezon 33 yaşına girecek olan Kuyt’a benzer yıldızları kadrosuna katacağından da bahsedildi.

Haberin Devamı

SINCLAIR İLE DE İLGİLENİYORLAR

DIRK Kuyt’ın, F.Bahçe’den ayrılabileceği ve eski takım arkadaşı Craig Bellamy ile Cardiff City’de buluşabileceği kaydedildi. Galler ekibinin, Kuyt’ın yanı sıra, Manchester City’den ayrılmak isteyen Scott Sinclair ile de ilgilendiği yazıldı.

Mirror Gazetesi haricinde, pek çok haber kaynağında da benzer haberlere yer verildi. Kuyt’ın bu sezonki performansına da değinilen haberlerde, tecrübeli yıldızdan övgüyle söz edildi.

Bu sezon sadece 1 maç kaçırdı

FENERBAHÇE’nin 32 yaşındaki futbolcusu Dirk Kuyt, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de, şimdiye kadar tek maç kaçırdı. Sarı lacivertlilerin Hollandalı yıldızı, ligdeki 30 maçın sadece birinde sakatlığı sebebiyle sahada değildi. 29 mücadelenin tam 25’inde 90 dakika forma giyen Kuyt, ligde tam 2502 dakika forma giymeyi başardı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!