Cansu Canan Özgen: Saçlarımı bulaşık deterjanıyla yıkadım

Güncelleme Tarihi:

Cansu Canan Özgen: Saçlarımı bulaşık deterjanıyla yıkadım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 11:23

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, ‘Öteki Gündem’ programının başarılı sunucu Cansu Canan Özgen oldu. Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Cansu Canan Özgen, samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sarışın tabusunu yıktım

Cansu Canan Özgen “Güzelliğimin konuşulması beni rahatsız etmiyor. Kendimi tabii ki güzel buluyorum. Türkiye standartlarının üzerindeyim. Güzel denmesi çok hoşuma gidiyor. Ama dünyada bir sarışın tabusu var. Bunu yıkmış olmak çok güzel. Güzelliğim mi başarım mı daha çok konuşulduğu vakit, Cansu çok zeki, Cansu çok çalışkan bunları duymak beni daha çok mutlu ediyor” dedi.

 

Saçlarımı bulaşık deterjanıyla yıkadım


Yıldız Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümü mezunu olduğunu belirten Cansu Canan Özgen “Okul dönemimde maden çalıştım. Çok zor bir meslek. Saçlarımda çok uzundu. Bulaşık deterjanıyla saçlarımı yıkıyordum. Baretin içine toplayıp koyduğunda bile çok farklı bir şekilde saçın ortaya çıkıyordu. Seçme şansım vardı. Ben de spikerliği seçtim’” dedi.

BAKMADAN GEÇME!