Çalımbay: Dikkatli olursak 3 puanı alırız

Güncelleme Tarihi:

Çalımbay: Dikkatli olursak 3 puanı alırız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2011 17:00

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor maçının her iki takım açısından do zor geçeceğini belirterek, "Oyunumuzun biraz üzerine çıkar ve daha dikkatli olursak 3 puanla ayrılabiliriz." dedi.

Haberin Devamı

Cumartesi günü kendi evinde Trabzonspor'u konuk edecek olan Sivasspor maç hazırlıklarını tesislerde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Antrenmana milli takımlarda bulunan Ziya, Korcan, Pedriel ve Grosicki ile sakatlığı bulunan Abdurrahman katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Ivanovs ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Taktiksel içerikli yapılan çalışmada Çalımbay'ın özellikle orta saha üzerinde önemle durduğu görüldü. Çalışmayı Başkan Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler Mehmet Oflaz ve Faruk Taşseten'de bir süre izledi. Trabzonspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, ikinci yarı maçlarıyla birlikmte oynadıkları iyi futbolu skora yansıtamadıklarını belirterek, "Son 4 maçımızda Galatasaray ve Bursa deplasmanı oynadık. Evimizdeki Antalya maçını da kötü havada oynadık ve istediğimiz şeyler olmadı. 14 kritik maçımız var. Trabzon maçı iki takım için de zor. Trabzon şampiyonluk iddiasını devam ettirmek için bu maçı önemli görüyor. Biz de futbolumuzun üzerine koyarak iyi oyunu neticeye yansıtmak istiyoruz. Tek amacımız iyi bir şekilde sahadan ayrılmak." dedi. İlk yarıda 6-1 kaybedilen maçın hatırlatılması üzerine Çalımbay, " Ben hiç bir takımdan çekinmem. Futbolda her şey olabilir. Nasıl orada 6-1 yenilmişsek demek ki her şey olabiliyor. Son maçlarında iyi oynamalarına rağmen kazanamadlar. Antalya maçında da tek kale oynadılar. Deplasmanda 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlikleri var. Dikkat edilmesi gereken bir takım. Çok zor bir maç oynayacağız. Oyunun kaderini değiştirecek kalitede oyunculara sahipler. Her şeye dikkat edeceğiz. Bizim takımımız şu oyunun biraz daha üzerine çıkar ve dikkatli olursa sahadan 3 puanla ayrılabiliriz." diye konuştu.

Haberin Devamı

BİLETLER SATIŞTA

Öte yandan Sivasspor-Trabzonspor maçının biletleri de satışa çıkarıldı. Maçın biletleri kale arkası 5, maraton 10 ve VİP B tribünü 15 liradan satılıyor. Trabzonspor taraftarları içinde kale arkası tribününde 800 kişilik yer ayrılırken, bilet fiyatları da 5 TL olarak belirlendi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!