"Büyük hedeflerle yola çıkıyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Büyük hedeflerle yola çıkıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2012 15:39

Bank Asya 1. Lig Play-Off Grubu'nda şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyaret etti.

Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirilen ziyarete, Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Başkanı Zafer Yıldırım, Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Kalkavan, Mehmet Fatih Saraç, lacivert-beyazlı takımın antrenörleri ve futbolcuları katıldı. Şehir dışında olduğu bildirilen Kasımpaşa Teknik Direktörü Metin Diyadin ise ziyarette yer almadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Spor Toto Spor Lig'e yükselen lacivert-beyazlı ekibi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kasımpaşa'nın, Bank Asya 1. Lig Play-Off Finali'nde Adanaspor ile oynadığı maçı izlerken çok heyecanlandıklarını dile getiren Topbaş, şunları kaydetti:
“Bizi sevindirdiniz, mutlu ettiniz. Bir Kasımpaşalı olarak gurur duyduk. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Heyecanlı bir maç izlettiniz. Bir Kasımpaşalı olarak konuşuyorum. Kasımpaşa takımımızın Süper Lig'de kalıcı olmasını arzu etmekteyiz. Yeni yönetim ve yeni anlayışla, futbolcularımızdaki heyecanla daha kararlılıkla çalışıldığında inanıyorum ki önümüzdeki sezonda çok daha farklı bir Kasımpaşa'yı Süper Lig'de görürüz. Seyircisiyle, taraftarıyla, örnek futbol anlayışıyla, Kasımpaşa'ya yakışır tarzda bir güzelliği Türk futbolunda göreceğimize inanıyorum.”

Başkan Topbaş, İstanbul'un Türkiye'nin en kalabalık şehri olduğunu vurgulayarak, “İstanbul, Türkiye'nin 5'te biri. Bunun için Süper Lig'de takımlarının sayısal olarak fazla bulunmasının bir mahsuru olmadığını düşünüyorum. Tabi Anadolu kentlerinin takımları olmalı ama İstanbul'un büyüklük ölçeğine bakıldığı zaman, Süper Lig'deki takımları da ölçeğine uygundur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Topbaş, Kasımpaşa'nın armasında Türk bayrağı taşıdığını, dolayısıyla farklı bir sorumluluğu olduğunu anlatarak, “Armanızda Türk bayrağı taşıyorsunuz. Bu bayrağın hakkını vermenizi istiyoruz. Bu bayrağın gereğini yapacağınıza inanıyoruz” dedi.

Kadir Topbaş, kent yönetici olarak spora ciddi destekleri olduğunun altını çizerek, “Herkesin spora yakın ilgi duymasını bekliyoruz. Maalesef derbi maçı olarak nitelendirdiğimiz maçtaki görüntüleri, bu şehir ve Türk futbolu, Türk sporu hak etmiyor. Herkes kendisini kontrol altında tutabilmeli, duygularıyla kimse hareket etmemeli. İnanıyorum ki bu hepimize önemli dersler veriyor. Umarım bundan sonra bunlar yaşanmaz” diye konuştu.

Yıldırım: Büyük hedeflerle yola çıkıyoruz

Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Başkanı Zafer Yıldırım, çok şanslı bir yönetim olduklarını belirterek, “Gelir gelmez şampiyonluk yaşadık. Çok güzel ve büyük hedeflerle yola çıkıyoruz. Kasımpaşa'yı Türkiye'de, dünyada, başarılarıyla, ahlakıyla, dürüstlüğüyle nazar boncuğu yapmak için çalışacağız. Şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarımız çok kısıtlı imkanlarla bu kulübü bugüne kadar taşıdılar. İnşallah yeni yönetim kurulu olarak çok daha güzel günlere, çok daha büyük başarılara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Topbaş'a forma hediye edildi

Ziyarette, Kasımpaşa yönetimi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a 34 numaralı Kasımpaşa forması hediye etti.

Topbaş da Zafer Yıldırım'a bir plaket takdim ederken, teknik heyet ve futbolcuların boyunlarına madalya ve çelenk taktı, hediye paketi verdi.

Ziyaretin sonunda Topbaş ve futbolcular, Bank Asya 1. Lig Play-Off Grubu Birincilik Kupası ile basın mensuplarına poz verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!