Bursa'ya Mısır'dan maskot getirildi

Güncelleme Tarihi:

Bursaya Mısırdan maskot getirildi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 14:20

Bursa'daki bir alışveriş merkezi Turkcell Süper Lig'inde şampiyonluk için mücadele eden Bursaspor'a destek vermek üzere Mısır'dan getirilen Nil timsahını merkezde oluşturulan yeşil-beyaz köşede sergiliyor.

Haberin Devamı

Bir yaşında ve 90 santimetre boyundaki timsaha Şeyhmus adını veren alışveriş merkezi yetkilileri, sezon bitene kadar alışveriş merkezinde kalacağını belirttiler.

Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Bursaspor'a taraftarlarından destek yağıyor. Yeşil-beyazlı takım için rap tarzında marş bestelenen, çizgi film yapan taraftarlar Bursa'daki bir alışveriş merkezinde ilginç bir desteğe daha imza attılar.

Bursa Akvaryum Farm tarafından bir ithalatçı firma aracılığıyla Mısır'dan getirilen Nil timsahı alışveriş merkezinden gelen istek üzerine merkezde oluşturulan Bursaspor köşesinde sergilenmeye başlandı. Şeyhmus adı verilen 90 santimetre boyunda ve bir yaşındaki timsah, balık ve tavukla besleniyor.

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas'ın baştaraftarı ilan edilen timsahın sezon sonuna kadar sergileneceğini belirten alışveriş merkezi işletme müdürü Levent Tolunay, "Timsahı Bursaspor'a destek ve taraftarı motive etmek amacıyla getirdik. Bursalıların gerçek bir timsah görmesini istedik" dedi.

Haberin Devamı

Timsah'ın yoÄŸun ilgi gördüğünü kaydeden Tolunay, Bursalıların hem timsaha, hem de Bursaspor'a sahip çıktığını kaydetti.Â

Timsahı ithalatçı bir firma aracılığıyla Mısır'dan getirten Bursa Akvaryum Farm'ın sahibi Şenol Bekiroğlu da, alışveriş merkezinden gelen istek üzerine timsahı verdiklerini belirterek, fiyatı bin 500 TL olan timsah için alışveriş merkezinden ücret almadıklarını söyledi. Timsahın 4 metreye kadar büyüyebildiğini kaydeden Bekiroğlu, "Eskişehir hayvanat bahçesinden çok istediler vermedik. Bursaspor'a moral vermek bizim için her şeyden önemli" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!