Bursaspor imza şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor imza şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 14:41

Bursaspor'un transferin son gününde kadrosuna kattığı ABD'li futbolcu Jozy Altidore, genç oyuncular Mehmet Sak ve Ahmet Arı kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Bursa Atatürk Stadı'nda yaklaşık 2 bin taraftarın önünde imzaladı.

Haberin Devamı

Devre arasında takıma yaptığı yeni takviyelerle güclenen Bursaspor son transferlerine imzayı Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarı önünde attırdı. ABD'li golcü Jozy Altidore, genç futbolcular Mehmet Sak ve Ahmet Arı'yı kadrosuna katan yeşil beyazlılarda düzenlenen imza töreni adeta karnaval havasında geçti. Satış opsiyonu Bursaspor'da bulunan Altidore sezon sonuna kadar kiralanırken, Mehmet Sak 2.5, Ahmet Arı ise 1.5 yıllığına kendilerini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeleri imzaladı. Taraftarların meşaleler ve tezahüratlarıyla renklendirdiği imza töreninde konuşma yapan Altidore Türkçe, "Şampiyon Bursaspor" diyerek taraftarlarıyla coşkuyu yeniden paylaştı. Coşkudan dolayı şaşkınlığını gizleyemeyen ABD'li futbolcunun annesi de imza törenini izlemeye gelenler arasındaydı. Altidore imza törenin ardından topla gösteri yaptı ve topu tribünlere gönderdi.

Haberin Devamı

HALUK ÖZKIYICI: "LİGİN EN KALİTELİ KADROSU"

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Haluk Özkıyıcı, "Hem bizim hem sizin içinizdeki Bursaspor sevgisi o kadar büyük ki, ne tesislere ne de stada sığmıyor. Bugün yeni transferlerin imza töreninde sizleri bu kadar coşkulu görünce transferi bitirmek insanın içinden gelmiyor. 3 futbolcunun da Bursaspor'un yeni başarılarına katkı koyacağından endişemiz yok. Ligin en kaliteli kadrolarından birini oluşturduk" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!