Bursaspor çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2013 11:36

Bursaspor, SporToto Süper Lig'in 6'ncı haftasında yarın Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak. 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan ve kan kaybetmeye devam eden yeşil beyazlılar, taraftarı önünde Akhisar Belediyespor'u yenerek hem aldığı mağlubiyetleri telafi etmek, hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor'la yarın kendi sahasında oynayacak olan Bursaspor, rakibiyle üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlıların, 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme başarısı gösteren Akhisar Belediyespor ile oynadığı 2 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Manisa'da oynanan mücadele 2-2, Bursa'da oynanan mücadele ise 1-1'lik skorlarla tamamlandı.

BELLUSCHİ VE OZAN YOK
Bursaspor'da ameliyatının ardından tadavisine devam edilen Ozan İpek ile, takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Belluschi, Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

HAKEM ÇOŞKUN
Bursaspor'un yarın Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de Akhisar Belediyespor ile oynayacağı 6'ncı hafta müsabakasını Ankara bölgesinden Üst Klasman hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.Çoşkun'un yardımcılıklarını, Serkan Akal ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü Hakemi Gökhan Memişoğlu, 5'inci Hakemi Deniz Ateş Bitel ve 6'ıncı Hakemi ise Murat Orhan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!