Bursaspor 0-4 Osmanlıspor

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 0-4 Osmanlıspor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 17:57

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor, Bursaspor'u deplasmanda 4-0 gibi flaş bir skorla devirdi. Başkent temsilcisinin golleri 12 ve 18. dakikalarda Ndiaye, 31'de Rusescu ve 84. dakikada Aminu'dan geldi. Osmanlıspor bu galibiyetle 3 haftalık galibiyet özlemini dindirip 18 puanla 9. sıraya yerleşirken sezona büyük umutlarla başlayan ancak kötü gidişi bir türlü durduramayan Bursaspor'da mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. Yeşil beyazlı ekip 15 puanla 13. sırada yer alıyor. Öte yandan daha karşılaşmanın ilk 30 dakikasında kalesinde 3 gol gören Bursaspor'da tribünlerde maç boyu yönetime ve başkan Recep Bölükbaşı'na büyük tepki vardı. Taraftarlar başkan Bölükbaşı ve yönetimi uzun süre istifaya davet eden sloganlar attı.

Haberin Devamı

Stat: Bursa Atatürk
Hakemler:
Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Kerem Ersoy
Bursaspor:
Mert Günok, Advincula, Serdar Aziz, Dany, Emre Taşdemir (Dk. 59 Necid), Traore, Bekir Yılmaz, Aziz Eraltay, Josue (Dk. 46 Hosogai), Dzsudzsak, De Sutter (Dk. 71 Stoch)
Osmanlıspor:
Ahmet Şahin, Vrsajeviç (Dk. 17 Soro), Uğur Demirok, Numan Çürüksu, Bilal Aziz Özer, Musa Çağıran (Dk. 85 Galip Güzel), Mehmet Güven, Umar, Ndiaye, Torje, Rusescu (Dk. 79 Webo)
Goller:
Dk. 13 ve 18 Ndiaye, Dk. 31 Rusescu, Dk. 84 Umar (Osmanlıspor)
Sarı Kart:
Dk. 5 Numan Çürüksu (Osmanlıspor)

Bursaspor 0-4 Osmanlıspor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!