Burcu Biricik ile Birkan Sokullu'dan yeni yıl mesajı

Güncelleme Tarihi:

Burcu Biricik ile Birkan Sokulludan yeni yıl mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 14:37

2016’nın en ilgi çeken dizilerinden birinin başkahramanları onlar... Aylardır “Hayat Şarkısı” ile Kanal D ekranındalar. Hülya ve Kerim olarak sürekli aşk-nefret ekseninde gidip gelen bir ilişki yaşıyorlar. Oysa Burcu Biricik ve Birkan Sokullu, gerçekte durgun sularda yüzüyor. 2016’da biri evlendi, diğeri görünüşe göre hayatının aşkını buldu...

Haberin Devamı

Yeni yıl öncesi iki oyuncuyla bir araya geldik, yılbaşı ritüellerini ve 2017’den beklentilerini konuştuk. İşte yüksek enerjili o sohbetten bize kalanlar... 

BURCU BİRİCİK: 2016’DA FAZLASIYLA AŞK VARDI

2016 onun hayatını çok değiştirdi. Dizinin getirdiği popülerlik bir yana, evlendi... Dizinin sezon finalinin ardından kendini yurtdışına atmak istediğini söyleyen Burcu Biricik, “Deniz kenarında bir evde eşimle 3-4 ay tatil yapmak istiyorum” diyor.

◊ 2016 nasıl bir seneydi? Hayatınızdan neler aldı, size neler kazandırdı?
- Bireysel anlamda güzel bir yıldı. Çok içime sinen, eğlenerek çalıştığım bir projedeyim. Evlendim. Sağlığım da yerinde şükür. Kişisel olarak çok iyi bir sene ama memleket olarak maalesef zor bir yıl geçirdik. Çok can kaybettik, üzücü bir yıldı.

◊ 2016’nın en büyük sürprizi neydi sizin için?
- Kendisi başlı başına bir sürprizdi. Evlendim! (Gülüyor)

◊ 2017’den beklentileriniz, temennileriniz neler?
- Sağlık, huzur ve barış lütfen...

◊ Yeni yıl ritüelleriniz var mıdır?
- Her yıl geri sayım yapıyorum ama genel olarak “Aman bunu yapmadan yeni yıla girmem” dediğim bir huyum yok.

◊ Bizimle paylaşabileceğiniz enteresan bir yılbaşı anınız var mı?
- Hmmm... Hiç olmadı. Geçen yıl annemlerleydim. İlk kez yeğenimle bir yılbaşı geçirdik, hayatımıza geçen sene girdi yeğenim. Bu çok güzeldi. Anlatabileceğim heyecanlı bir anım yok. Hayatım size sıkıcı gelebilir, gerçekten anlatılacak ilgi çekici hikayelerim yok.

Haberin Devamı

Burcu Biricik ile Birkan Sokulludan yeni yıl mesajı


ÇOK YORGUNUM, BİRAZ YAŞLANDIĞIMI HİSSEDİYORUM

◊ Aşk, kariyer ve huzur desem... Bu kelimelerin sizin için ne ifade ettiğini söyler misiniz?
- Aşk; 2016’da fazlasıyla vardı. Evlendim... Kariyer; 2016 iş anlamında kendime güvenme ve kendimi ispatlama yılıydı. Aynı zamanda da yaptığım işten keyif aldığım bir yıl oldu. Huzur; bana evi çağrıştırıyor direkt.

◊ 2017’den kendiniz için ne istiyorsunuz?
- Genç enerjisi istiyorum! Biraz yaşımın ruhuna bürünmem gerek. Umarım daha fazla dışarı çıktığım, eğlendiğim, yaşıtlarım gibi daha hareketli yaşadığım bir sene olur.

◊ Uzun vadeli bir plan ya da hedefiniz var mı?
- Sezon finalinden sonra biraz kendime vakit ayıracağım. Bu vakti de yurtdışında geçirmek istiyorum. 3-4 ay yurtdışında yaşamak ve yabancı dil konusunu halletmek niyetindeyim.

◊ Aklınızda belli bir rota var mı?
- Henüz belli değil. İstediğim şey aslında deniz kenarında, küçük, sakin bir kasaba olması. Bir ev kiralayalım, hem tatil yapayım hem de dil okuluna gideyim. Bakalım...

◊ “Yaşımın enerjisine bürünmek istiyorum” dedikten hemen sonra yine kasaba hayatı hayali kurmanız...
- Evet ya! (Gülüyor) Aslında demek istediğim, benim huzura ihtiyacım var. Bir de çalışma temposu anlamında yorucu bir seneydi. Canlandırdığım Hülya, zor bir karakter. Duygu olarak yoğun sahneler çektik, çekiyoruz. Yaptığım iş anlamında çok mutluyum ama 2016 benden ne götürdü diye sormuştun ya az önce, çok yorgunum. Biraz yaşlandığımı hissediyorum. İş bittiğinde tek isteğim evime gitmek oluyor.

HİÇBİR ZAMAN  PARTY GIRL OLMADIM

◊ Karşımda son derece naif, duru bir Burcu var; canlandırdığın Hülya karakteri ise tam tersi son derece hırçın ve saldırgan...
- Evet ama yavaş yavaş Hülyalaşıyorum bazen... (Gülüyor)

◊ Eşinden, arkadaşlarından “Hülya oldun yine” gibi sözler mi duyuyorsunuz?
- Evet. Bu ara arkadaşlarımdan çok duyuyorum bu cümleyi. Bazı tavırlarım, hareketlerim, çıkışlarım karşısında “Hülya gibi konuşuyorsun şu an” diyorlar. Normal tabii, iki yıldır bu karakterle yaşıyorum.

◊ Nesi bulaştı Hülya’nın size mesela?
- Oyunculuğu. Gerçekten bazen farkında olmadan karşımdakine oynuyorum. Sonra fark ediyorum. “Bu Burcu değil” diyorum, dönüyorum özüme. Karakteri de o nedenle çok seviyorum. Bende böyle oyunlar, hikayeler yok, Hülya’ya göre sıkıcıyım. Hülya’yla çok eğleniyorum.

◊ “Sıkıcı” kelimesini tekrarladığınız için soracağım. Kendinizde neyi sıkıcı buluyorsunuz?
- Aslında tam olarak sıkıcılık değil. Kendi içimde çok eğlenceli biriyim. Ama röportaj sorularına verecek enteresan cevaplarım yok. Ev- iş, gidip gelen bir insanım işte... Hiçbir zaman party girl biri olmadım. Sıkıcılıktan kastım; risk almayı sevmem. İşte yapmam gereken neyse yaparım, tuttuğumu koparırım.

Haberin Devamı

DÜĞÜNLERDE HALAY BAŞIYIMDIR

◊ Düğününüzde dans ettiğiniz video, yılın en çok izlenen videoları arasındaydı. Bir kerelik party girl’lük müydü o?
- A evet! (Gülüyor) Düğün hakikaten çok eğlenceliydi. İçimize fazlasıyla sinmişti.

◊ “Hayatımda en eğlendiğim düğün kendi düğünümdü” sözü sizin için geçerli o zaman?
- Evet, gerçekten öyle. Ama bu arada ben bütün düğünlerde halay başıyımdır. Kendi düğünümde de çok eğlendim. Gelen davetliler de canımız, ciğerimizdi. Herkes beni tanıdığı, nasıl biri olduğumu bildiği için yargılanacak bir gelin değildim. Kimse, “Aman gelin de böyle miymiş hmm” demezdi çünkü.

◊ Anneliğinizi düşünemiyorum...
- İnan ben de bilmiyorum. Çok anaç biriyimdir, anne olmayı çok istiyorum. Dizideki bebeklerimiz Poyraz ve Rüzgar’la çok güzel bir bağ kurdum. “Muhteşem bir anne olurum. Çok güzel olurum. Şöyle, böyle” diyemem ama... Tamamen doğaçlama olacak...

Haberin Devamı

Burcu Biricik ile Birkan Sokulludan yeni yıl mesajı

BİRKAN SOKULLU: 2017'DEN BEKLENTİM NORMAL BİR YIL OLMASI

“Hayat Şarkısı”nda canlandırdığı Kerim karakteriyle yıldızı daha da parladı. Özel hayatında mutluluğu Berrak Tüzünataç’la buldu. Her bakımdan 2016 Birkan Sokullu’nun yılı oldu. Oyuncunun yeni yıl mesajı ise şu: “Daha güzel, daha pozitif, barış dolu bir yıl diliyorum.”

◊ 2016 nasıl bir seneydi? Neler kattı, neler götürdü sizden?
- 2016 benim için güzel geçti. Açıkçası hem ruhsal hem duygusal anlamda kendimi tanıma fırsatı bulduğum ve bundan dolayı da mutlu olduğum bir yıldı. Birçok farkındalık yaşadım. Aynı zamanda bunun getirdiği çok güzel günler geçirdim. Öte yandan tabii ki çok üzücü hadiselere, korkunç durumlara da şahit olduk. Terör olayları hepimizi derinden sarstı. Ayrıca genel anlamda bir endişe ve mutsuzluk yarattı.

◊ 2017’den beklentileriniz, temennileriniz neler?
- Dediğim gibi, son dönemde başımıza gelen olaylardan sonra daha doğrusu anormal olaylardan sonra; yeni yılla ilgili beklentim “Normal bir yıl olması”...

◊ Yeni yılda gerçekleştirmek üzere bir hedef belirlediniz mi kendinize?
- Hem iş hayatımda hem de özel hayatımda 2016’da yaşadığım yeniliklerin devam etmesini istiyorum. Daha da üstüne koyarak yola devam etmek istiyorum. Enteresan bir hayalim yok.

NAR KIRMANIN ÖZEL BİR DURUMU VARMIŞ

◊ Sizin yeni yıl ritüelleriniz var mı?
- Aslında daha önce yoktu fakat nar kırmanın özel bir durumu varmış. İlk kez bizim sette duydum ve garip buldum. Öyle batıl inançları olan biri değilim. Yeni yıla girerken “Şunu yapayım” gibi düşüncelerim olmaz.

◊ Bizimle paylaşabileceğiniz enteresan yılbaşı anınız var mı?
- Var ama bende kalsın. Biraz özel bir anı...

◊ “Hayat Şarkısı” açısından nasıl bir yıldı? Yeni yılda dizide nasıl farklılıklar göreceğiz?
- Kerim’in aşkı mı daha ağır basacak yoksa kendi idealleri mi, bunu 2017’de göreceğiz. Çünkü hayatına aşk girmeden önce idealleri için yaşayan bir adamdı. Belirli şeylere inandırdı kendini, aile yapısına, aşka, eşe, sevgiye inanmak istedi. Yalnız ve içe dönük halinden kurtuldu. Bu değişimle birlikte başına gelen olayları ve onlarla nasıl başa çıkacağını göreceğiz.

◊ Yaşadığı hayal kırıklıkları Kerim’i epey yaraladı. Birkan Sokullu, aynı hayal kırıklıklarını yaşasaydı, tepkisi ne olurdu?
- Ben olsam ne yapardım bilmiyorum. Herhalde aklıma ilk gelen şey, bu kadar hayal kırıklığının ardından ideallerimin peşinden gitmek olurdu. Tabii yaşamadan bilemeyiz.

Haberin Devamı

Burcu Biricik ile Birkan Sokulludan yeni yıl mesajı



MUTLULUĞUM DAİM OLSUN BANA YETER

◊ Aşk ve kariyer kelimeleri sizin için ne ifade ediyor?
- Kariyer anlamında bu yıl epey gelişme yol aldığıma inanıyorum. 2016’da kariyerim adına attığım en önemli adım “Hayat Şarkısı”nda yer almak oldu. Bu sebeple 2016’nin kariyer tanımı benim için “Hayat Şarkısı”. Aşk da aşk işte... (Gülüyor) Mutlu bir ilişkim var.

◊ 2017’de bu ikisinde ne gibi değişiklikler olsun istersiniz?
- 2017’de kariyer açısından sinema filmi olsun isterim. Aşkta ise mutluluğum daim olsun yeter.

◊ Sevgiliniz Berrak Tüzünataç’la beraber bir projede yer alır mısınız?
- Şu an öyle bir durum yok ama olursa sinema filmi olur. Olmamış şeylerin üzerinden fikir üretmeyi sevmiyorum açıkçası.

◊ 2017 Birkan Sokullu için ne ifade edecek?
- Gelişim. Daha çok gelişim...

◊ Netleşmiş planınız var mı?
- Uzun soluklu bir tatil... Tropikal bir yere seyahat etmek çok cazip geliyor. Seyahat planım var ama net bir yer veya zaman söz konusu değil.

◊ Ya yılbaşı planınız. Yeni yıla kimlerle gireceksiniz?
- Yılbaşında arkadaşlarımla beraber bir kutlama yapacağız.

◊ Son olarak; Birkan Sokullu’nun yeni yıl mesajı nedir?
- Herkes için normal bir yıl olmasını dilemem en önemlisi. Çok garip şeyler yaşadık, normal bir yıl olsun. Her şeyden önce sağlık, mutluluk. Kötülükten başımıza gelen kötü olayları tekrar yaşamamak adına güzel, daha pozitif, barış dolu bir yıl diliyorum. Sadece mutlu olsun herkes.

 

BAKMADAN GEÇME!