Burak Yılmaz'dan flaş açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmazdan flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2016 13:38

Beijing Guoan'daki ilk maçında gol atmayı başaran Burak Yılmaz, transferinin perde arkasını anlatırken, Fenerbahçeli Caner Erkin'e övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

Çin'e transfer olarak Türkiye'deki kariyerini sonlandıran Burak Yılmaz, Derin Futbol programına konuştu.

Burak Yılmaz ilk olarak, ''Sakatlığım gereğinden fazla sürmedi. Şartlar biraz farklı durumda. Beni fizyoterapistim var. Allah yardım etti. İkinci devre girdim. İyi başladık Allah'a şükür. Zorlukları aştım dersem yalan söylemiş olurum. Burada insanlar bana değer veriyorlar. Gözlerimin içine bakıyorlar. Türkiye'den daha çok tanıyorlar beni. Mübalağa yaptım ama yani çok çok iyi tanıyorlar. Galatasaray taraftarları var burada. Türkiye'deki muameleyi görüyorsun. Tanınma olarak. Sağolsun burada seviyorlar'' dedi.

'GİTMEYİ KAFAYA KOYMUŞTUM'
Transferi hakkında Yılmaz, ''Takım iyi başlamamıştı. Ben de 2 ay yoktum. Hocanın da insanlığına inandığım için geldim. İyi başladım inşallah devamı gelir. Benim için problem yok. Kafaya koydum mu yaparım. Ama Çin olurdu ama İngiltere ama İtalya. Ben kafa olarak gitmeye hazırlamıştım kendisini. Oralardan da ciddi teklifler aldım. Ben tercihimi buradan yana kullandım'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'SELÇUK ÇİN'E GELİRSE ÇOK SEVİNİRİM'
Selçuk'u Çin'e götürecek misin? sorusuna Burak, ''Türkiye'den Çin'e futbol oynamaya gelmek kolay bir karar değil. Herkes benim gibi kararlı olmayabilir. Selçuk'u isterim. Çin'e gelip futbol oynamak çok kolay değil Gelirlerse çok sevinirim, çok mutlu olurum'' diye cevap verdi.

Burak Yılmazdan flaş açıklamalar
'ŞENOL HOCA İÇİN BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLSUN'
Türkiye'deki şampiyonluk yarışı hakkında Burak Yılmaz, ''Gözle görülür Beşiktaş'ın avantajlı olduğu. Şampiyonluğa çok yakınlar. Şenol hocamdan dolayı Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Şenol hocam hep içimde ukte kalmıştır. Benim için özel insandır. Şu an şampiyonluğa çok yakın. Allah inşallah o kupayı ona kaldırmak nasip eder'' yorumunu yaptı.

'CANER'E HELAL OLSUN'
Caner'in yaşadıkları hakkında da konuşan Burak, ''Caner'i aradım. Konuştuklarımızı anlatmam mümkün değil. Ama Caner'e helal olsun. Çok karakterli bir insan. Zor dönemlerden geçti. Bu şekilde üst düzey futbol oynamaya devam etti. Bu kadar zor bir dönemden geçip(özel hayatında) bu kadar üst düzey futbol oynamaya devam etmek bir insanın ne kadar karakterliği gösterir. Caner'in yerinde başkası olsa çoktan kaybolup giderdi. Hepimiz hata yaptık. Büyük oyuncuların hepsi hata yapmıştır. Caner'in yanında olmak lazım. Yardımcı olmak lazım. Bunlar gelip geçer. Caner özür diledi. Pişmanlığını da dile getirdi. İnşallah onun için hayırlısı olur. Caner zaten çok iyi futtbolcu'' dedi. (Derin Futbol)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!