Burak Özçivit imam nikahı dedikodularına yanıt verdi!

Güncelleme Tarihi:

Burak Özçivit imam nikahı dedikodularına yanıt verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 20:42

Fahriye Evcen ile yaklaşık bir yıldır birlikte olan Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan ''imam nikahı'' dedikodulara yanıt verdi. Yakın çevreleri dahil olmak üzere herkes bu dedikodunun gerçek olup olmadığını merak ediyordu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Bir süre önce Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’ in sessizce imam nikahı kıydıkları dedikoduları gündeme bomba gibi düşmüştü. Yakın çevreleri dahil olmak üzere herkes bu dedikodunun gerçek olup olmadığını merak ediyordu.

Geçenlerde bir mekan çıkışında objektiflere yakalanan çift, imam nikahı kıydıklarına dair çıkan dedikodular sorulduğunda sessiz kalmayı tercih etmişlerdi. Bu da akıllarda soru işaretleri oluşmasına sebep olmuştu.

Özçivit: “Kesinlikle öyle bir şey yok.”

Bu dedikoduların artmasının ardından trafikte aracı ile ilerlemeye çalışan Burak Özçivit, tekrar objektiflere yakalandı. Ünlü oyuncu Özçivit’ e çıkan imam nikahı dedikoduları soruldu. Burak Özçivit bu kez sessiz kalmadı ve duruma açıklık getirdi. Özçivit: “Arkadaşlar kesinlikle öyle bir şey yok.” diye açıklama yaptı. Yakışıklı oyuncunun bu açıklaması üzerine imam nikahı dedikodularının asılsız olduğu da ortaya çıkmış oldu.

Haberin Devamı

Burak Özçivit kimdir?

Yakışıklılığı ile genç kızların kalbini fetheden Burak Özçivit, 24 Aralık 1984 yılında dünyaya geldi. Aslen Gaziantepli olan Özçivit, İstanbul’ da dünyaya geldi ve hala İstanbul’ da yaşıyor. Lise eğitimini Kazım İşmen Lisesinde tamamlamasının ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü’ nü okudu. 2003 yılında Best Model Of Turkey’ e katılmış ve Gelecek Vadeden seçilmiş, 2005 yılında yine aynı yarışmaya katılarak Best Model of Turkey seçilmiştir. Ardından Best Model of The World’ e katılarak dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. Daha sonra mankenliği bıraktı. Birçok dizi ve filmde rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!