Burak ağabeyi aratmayacağım

Güncelleme Tarihi:

Burak ağabeyi aratmayacağım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 21:53

Eren, “Burak Yılmaz burada elinden geleni yaptı. Onun oyun stilini çok sevirim, onun yokluğunu aratmamaya çalışacağım” dedi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’deki ilk maçında Kardemir Karabük ağlarını havalandırarak Galatasaray’a 3 puanı getiren Eren Derdiyok, “Burak Ağabey (Yılmaz) burada elinden geleni yaptı. Onun oyun stilini çok severim. Onu aratmamaya çalışacağım” dedi. Yarın oynanancak Akhisar Belediye maçı öncesi iddialı mesajlar veren Eren, “Lige galibiyetle başlamak istemiştik, Karabük karşısında hedefimize ulaştık. Oynadığımız futbolun daha kaliteli olması gerekiyor. İlk maçların zor geçeceğini söylemiştik. Daha da iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Podolski ile birlikte oynadıklarında sıkıntı yaşamayacaklarını belirten Eren şöyle devam etti...

“KAPASİTEME HENÜZ ULAŞMADIM”

Kendime hedef koymadım. Buraya takımın başarısı için geldim. Gollerle takıma katkı sağlarsam ne mutlu bana. Takım kazandığında ben gol atmasam da olur. Takım için en iyisi olsun. Henüz tam kapasiteme ulaşamadım.

Haberin Devamı

Takımla başladıktan sonra toparlanmam gerekiyordu. Beşiktaş maçında erken oyuna girince zorlandım. İdmandan idmana, maçtan maça daha iyi oluyorum. Henüz kapasiteme ulaşmadım.

Birçok hocayla çalıştım. Riekerink bana enerji veriyor. Gerçekten dört dörtlük bir hocamız var.

Konya’daki Beşiktaş maçında meşaleler nasıl içeri alındı ilgilenmiyorum. Orada taraftarın desteğini gördüm. O yüzden golü onlara armağan ettim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!