Burada olmak büyük şeref

Güncelleme Tarihi:

Burada olmak büyük şeref
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2011 18:05

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipo Melo, bugün Slovenya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Avrupa'nın birçok takımından teklif aldığını dile getiren Melo, Galatasaray'ı seçtiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Teknik Direktör Fatih Terim hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, "Terim çok kaliteli bir insan, söylemek istediğini direk yüzümüze söylüyor. Bu da bizleri çok memnun ediyor. Her antrenörün kendisine göre bir çalışma şekli vardır. Hocanın antrenman stili çok hoşuma gidiyor. Ben bir Brezilyalı olarak topla çalışma şeklini çok seviyorum" dedi.

Takım olmanın başlıca nedeninin devamlılık olduğuna dikkat çeken Melo, "Devamlılığı sağlayarak çok fazla maç kazanmamız gerekiyor. Yani en büyük rakibimiz yine kendimiziz." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın son durumu ve transferler hakkında konuşan Brezilyalı yıldız; "Takımın seviyesinden çok memnunum. Topla Galatasaray gibi oynamamız gerekiyor. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Takımımız çok kaliteli. Muslera çok iyi bir kaleci. Ayağını da çok iyi kullanabiliyor. Tipik bir Güney Amerika kalitesinde. Muslera gibi bir kalecinin kalemizi korumasından dolayı çok şanslıyız. Yeniler gelse de gelmese de şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galtasaray'ın çok büyük bir takım olduğunu belirten Melo, "En çok hoşuma giden ve beni en çok şaşırtan da taraftarlar oldu. Buraya gelmek benim için bir şereftir. Önce kendim, sonra ailem ve taraftarlar için şampiyonluk kazanmak istiyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!