Bünyamin Gezer'in FETÖ isyanı!

Güncelleme Tarihi:

Bünyamin Gezerin FETÖ isyanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 10:09

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında istifa eden TFF Merkez Hakem Kurulu'nun başkanvekili Bünyamin Gezer, kendisinin de FETÖ yandaşı olduğu iddiasına canlı yayında cevap verdi. FETÖ'cü olduğu iddiasını şiddetle reddeden Gezer, TFF'den bu konuda bir açıklama beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

Futboldaki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında istifaları alınan Merkez Hakem Kurulu'nda (MHK), başkanvekilliği görevini yürüten Bünyamin Gezer, dün akşam katıldığı Telegol programında gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Kendisinin FETÖ ile hiçbir şekilde ilişkisi olmadığını, bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) açıklama beklediğini ifade eden Gezer, "Bu pislik temizlenecek! Bünyamin Gezer'in FETÖ ile bağlantısı yok diye TFF sitesinde açıklama yapmak zor mu? Benim çoluğumun çocuğumun rızkı var. Nasıl oynuyorsunuz kardeşim! Bir sürü insanı, çevresine baktırmıyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Bünyamin Gezer, MHK'deki görevi sırasında Fenerbahçe'den destek alıp almadığı yönündeki bir soru üzerine, "Al bak telefonuma; eğer bir tane Fenerbahçeli yöneticinin numarasını bulursan intihar edeceğim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Hakemlik yaptığı dönemde bütün kulüp başkanlarıyla arasının iyi olduğunu belirten Bünyamin Gezer, sadece Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat'ın kendisi hakkında olumsuz bir açıklaması olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

"AZİZ YILDIRIM BENİM SOYUNMA ODAMI BASAMAZ"
Hiçbir başkanın kendisine saygısızlık yapmadığını vurgulayan Gezer, "Aziz Yıldırım sizin yönettiğiniz bir maçta soyunma odasına hiç indi mi?" sorusu üzerine, "Öyle bir şey olabilir mi? Bünyamin Gezer yönetiyor maçı. Değil Aziz Yıldırım, kimse basamaz. Aziz Yıldırım da basamaz" dedi.

Geçtiğimiz sezon MHK üyeliği yaptığı dönemde Kasımpaşa ve Trabzonspor'un çok fazla hakem hatasına maruz kaldığını itiraf eden Gezer, "Özellikle Kasımpaşa... Hatta bakın samimiyetimle söylüyorum; bir maç sonrası Rıza Çalımbay'ın yanına gittim, 'Eğer istifa edersen ben de hemen istifa ederim hocam' dedim" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!