Bundesliga'nın yükselen değeri Mesut Özil

Güncelleme Tarihi:

Bundesliganın yükselen değeri Mesut Özil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2007 16:51

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Schalke 04 takımında forma giyen Mesut Özil, futbolseverler tarafından Bundesliga'da bu sezon oynanan maçlarda, en iyi izlenim bırakan genç oyuncu seçildi.

Bundesliga'nın resmi sitesi "www.bundesliga.de"de yapılan bir ankette, VFB Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı ve Sami Khedera, Bayer Leverkusen'den Gonzalo Castro, Arminia Bielefeld'den Robert Tesche ve Schalke 04'ten Mesul Özil yer aldılar.

Bundesliga'da bu sezon oynanan 4 karşılaşmada en iyi izlenim bırakan genç futbolcu anketine katılanların yüzde 37'sinin oyunu alan Mesut birinci gelirken, yüzde 26 oranında oy alan Khedera ve yüzde 17 oy alan Gonzalo Castro'unun ardından, yüzde 12 oy oranıyla diğer Türk kökenli oyuncu Serdar Taşçı 4. oldu.

Alman 21 Yaş Altı Milli Takımı'na da çağrılan Mesut, Ümit Milli Takımı'nın cuma günü Kuzey İrlanda'ya karşı oynadığı karşılaşmada başarılı bir performans sergileyerek, bir de gol atmıştı.

Bundesliga'da bu sezon 4 maçta toplam 167 dakika forma giyen Mesut, kaleye attığı isabetli şutlarla ve attığı çalımlarla dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon VfB Stuttgart'ta tüm karşılaşmalarda oynayan Serdar Taşçı da defansta kazandığı ikili mücadelelerle ve oyun disipliniyle göz doldurdu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!