Bucaspor’a yine otobüs cezası

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor’a yine otobüs cezası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 13:20

Spor Toto 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta son 20 dakika 10 kişi oynayan İnegölspor karşısında galibiyeti 90+1’inci dakikada yediği golle kaçıran Bucaspor’a yine otobüs cezası geldi.

Haberin Devamı

Pazar günü deplasmanda Eyüpspor’la karşılaşacak sarı lacivertli ekibin ceza olarak İstanbul’a uçak yerine yaklaşık 9 saat sürecek otobüs yolculuğu ile gideceği öğrenildi. Yönetim, daha önce 20’nci haftada Yeni Buca Stadı’nda 1-1 sona eren Tokatspor karşılaşmasının ardından takımını Büyükçekmece Tepecik karşılaşmasına otobüsle göndermiş, Bucaspor İstanbul’da rakibini 1-0 mağlup etmişti.

Bucaspor’a yine otobüs cezası

Bucaspor'un teknik direktörü Suat Kaya

İstanbul’a otobüsle gitmenin zor olmadığını, daha önceki yolculuğun da rahat geçtiğini belirten teknik direktör Suat Kaya, "Otobüs yolculuklarında takımdaşlık olgusu artıyor. Bunu ceza olarak yorumlamıyorum" dedi. 

Haberin Devamı

Sakatlıkları süren Mehmet İncebacak, Sancar, Burakcan, Burak Aydın ve Anıl’ı da kafileye dahil edeceğini belirten Suat Kaya, "Sancar ve Mehmet’in durumu maç saatinde netleşecek. Ancak Burak, Burakcan ve Anıl takımla idmanlara çıktı, oynayacak duruma geldiler. Şartlar ne olursa olsun mutlaka galibiyetle döneceğiz" diye konuştu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!