Bucaspor, İzmir'den destek bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor, İzmirden destek bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2013 14:28

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "PTT 1. Lig'de şehrimizi temsil eden 2 takımdan biri olan kulübümüze desteğin sadece Buca ile sınırlı olmayıp, bütün İzmirimizi kapsamasını arzu ediyoruz" dedi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde Buca Arena'daki reklam panolarının ücretlerinin belirlendiğini, reklam vermek isteyen firmaların, kulübe başvurabileceğini belirtti. PTT 1. Lig'de Karşıyaka ile İzmir'i temsil ettiklerini hatırlatan Yaykıran, "PTT 1. Lig'de şehrimizi temsil eden 2 takımdan biri olan kulübümüze desteğin sadece Buca ile sınırlı olmayıp, bütün İzmirimizi kapsamasını arzu ediyoruz. İzmirli işadamlarımızı Bucaspor'a desteğe davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, Bucaspor şehrimizi temsil ediyor" dedi.

Yaykıran, yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacakları 2 çalışmayla devam edeceklerini, tedavileri devam eden Burak Aydın ve Zafer Çevik'in sabah çalışmasına katılmadığını, yabancı oyuncuları Nsaliwa'nın da sözleşme imzalamasının ardından antrenmana çıkacağını kaydetti. Denemeye gelen oyunculardan Moussa Traore, Şehmuz Atık, Fatih ve Mehmet Ali'nin gönderildiğini, Brezilyalı Jaba ve Ganalı orta saha Eric Agabey'in çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!