Bu zemin Başkent'e yaşkışmıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu zemin Başkente yaşkışmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 00:00

iyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankaragücü maçı sonrasında ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, iki takım için de önemli bir maç oynadıklarını ifade ederek, "İki takım için de zor bir maç oldu. Çok kötü bir zeminde oynadık. Puana ihtiyacımız vardı, 1 puan alabildik. Taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyorduk, ama olmadı. Kötü zemin ise iyi oyun oynamamıza engel oldu" dedi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, "İyi bir mücadele ortaya koyduk. Futbol oynamanın çok zor olduğu bir zeminde mücadele ettik. Saha çok kötüydü, ayak bileğine kadar balçık haldeydi. Türkiye'nin başkenti Ankara'ya böyle stat yakışmıyor, ayıptır" diye konuştu.

Doğan, takım olarak disiplinden kopmadıklarını ve galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, "İkinci yarıda rakibimize pozisyon vermedik. Bizim ise 3-4 pozisyonumuz vardı. 3 puanı haketmiştik ama, deplasmanda alınan 1 puan da iyidir" dedi.

Haberin Devamı

Ziya Doğan, kulüp içinde yaşananan sıkıntıların ise bir bölümünün çözüldüğünü sözlerine ekledi.

Diyarbakırsporlu futbolcular Erhan Şentürk ve Burak Karaduman, deplasmanda oynamalarına rağmen daha çok pozisyona giren tarafın kendileri olduğunu belirterek, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Ankaragücü'nün genç savunma oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu ise, bir türlü istenilen performansı sahaya yansıtamadıklarını belirterek, aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!