Bu Tarz Benim yarışmacısı Melisa: "Ayıp ama yapıyorum..."

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benim yarışmacısı Melisa: Ayıp ama yapıyorum...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2014 16:09

Bu Tarz Benim yarışmacısı Melisa Şahin, jürinin karşısına çıktığında tam bir alışveriş hastası olduğunu söyledi ve sinirliyken alışverişe çıktığında kendini kaptırdığını anlattı. Bunun üzerine “Nurella” lakaplı jüri üyesi Nur Yerlitaş da Melisa’yı sinirlendiği zaman kendi atölyesine alışverişe çağırdı.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışmacısı Melisa Şahin'in sözleri programa damga vurdu. Yarışmacılardan Melisa Şahin ilginç bir itirafta bulundu. Şahin, 'Benim bir hastalığım var ayda 10 bin lira kıyafete harcıyorum' dedi. Arkadaşlarının şimdiye kadar hep kendisine farklı giyiniyorsun diye gıpta ettiğini söyleyen yarışmacı “Bu ayıp birşey ama ne yapabilirim alışveriş yapmadan duramıyorum. Herkesin bir kusuru var benimki de bu” şeklinde konuştu.

"BİLİYORUM ÇOK AYIP AMA..."

"Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu?", sorularına yanıt aranan “Bu Tarz Benim”deki Melisa Şahin ve Hakan Perker arasındaki sohbet programa damga vurdu.

BU TARZ BENİM MELİSA'DAN ŞOK İTİRAF "HASTALIĞIM VAR..."

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyorlar.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Melisa: Ayıp ama yapıyorum...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!