Bu sezon iki takım lig bitince milli takım

Güncelleme Tarihi:

Bu sezon iki takım lig bitince milli takım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 00:22

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e, “Hemen Milli Takım’ın başına geç, kalan dört maçın sonucunu bekleme” dendi. Sezon bitiminde de ay yıldızlıların tek başına patronluğu önerildi.

Haberin Devamı

FUTBOL Federasyonu eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin yankısı büyük oldu...
Hürriyet’in “Florya’da ilginç buluşma” başlığıyla manşetten duyurduğu haberdeki görüşmenin detayları da ses getirecek...
Önceki gün gerçekleşen sürpriz buluşmada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Futbol Federasyonu eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Türk Milli Takımı’nın ve Türk futbolunun başarısı için Fatih Terim’in görüşlerini aldı.
Gümüşdağ ise dün yaptığı açıklamada Terim ile görüştüğünü doğrularken, milli takım için nabız yokladığı iddialarını yalanladı.
Ancak, Gümüşdağ ile Terim görüşmesinin gerçeklerine yine Hürriyet ulaştı...

İşte o zirvenin şifreleri...

Haberin Devamı

Terim’den, Milli Takım’ın Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde oynayacağı 4 maçın sonucunu beklemeden hemen göreve başlaması istendi.
Milli Takım hocalığına gelmesi halinde Galatasaray’daki teknik direktörlük görevini sürdürmesinde bir engel olmadığı söylendi.
Sezon sonu için ise tek formüllü bir seçenekhocanın önüne konuldu. Lig bitince tek adres Milli Takım...

GÜNÜN SORUSU

Fatih Terim iki takım birden çalıştırır mı?

Yönetim de buna hayır der

HAKAN ÜNSAL

KAPASİTE olarak bakıldığında Fatih hoca bunu yapabilir. Ama yapmalı mı? Bence hayır. Galatasaray Yönetimi’nin de buna “hayır” diyeceğini tahmin ediyorum. Hele ki lig ve Şampiyonlar Ligi’nde çıta bu kadar yükselmişken.

Kesinlikle doğru olmaz

ERMAN TOROĞLU

BİR insan her işi yaparım derse hiçbir işi yapamaz. Hani demişler ya ‘İşçisin sen işçi kal.’ 75 milyonluk ülkeden bir milli takım hocası çıkaramıyorsak o bizim idareci, yönetici vasıfsızlığımızı ve kalitesizliğimizi gösterir.

Geçiş süreci için iyi olur

ALTAN TANRIKULU

G.SARAY Yönetimi ile Fatih Terim’in arasında bir takım sıkıntılar olduğu biliniyor. Başarılar, Terim’in Galatasaray’da kalmasını sağladı. Geçiş süreci için iki takımı birden çalıştırıp, sezon sonu milli takıma geçmesi mantıklı.

Aynı anda çalıştırmamalı

İLKER YASİN

BENCE G.Saray’ın bütün bu kurumsallaşma çalışmaları içinde Galatasaray Yönetimi, Fatih Terim’in hem sarı kırmızılıları hem de milli takımı çalıştırmasına sıcak bakmaz. Bana göre de milli takım hocası kulüp hocalığı yapmamalı.

Haberin Devamı

Bölünme sakıncalı

OĞUZ ÇETİN

FATİH Terim milli takım için doğru isim. Ancak Galatasaray’ın ortaya koyduğu vizyon ve büyük hedefler ortadayken, milli takıma geçmek zorlu bir iş. Böylesi iki büyük görevi bir anda taşımak büyük sorunlar doğurabilir.

Konsantre sorunu yaşanır

İBRAHİM ÜZÜLMEZ

FATİH Terim kendini kanıtlamış bir teknik direktör. Ancak bir hoca bir tarafa konsantre olmalı. Bence, hem Galatasaray hem de Milli Takım’ı çalıştırmamalı. Bu iş, aynı anda olursa, sıkıntı yaratır. Problem büyük olur.

TERiM ESKiŞEHiR’DE SAHAYA iNiYOR

9 maçlık cezasını pazar günü oynanacak Bursa karşılaşmasında tamamlayacak olan Fatih Terim Es Es deplasmanında kulübedeki yerini alacak.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in ilk hafta maçında G.Saray’da cezalı olamaları nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ile kaptan Sabri Sarıoğlu görev yapamadılar. Geçen sezonun 28. haftasındaki Mersin İY maçında hakem Süleyman Abay’a sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Terim ve 33. haftadaki F.Bahçe derbisinde Volkan’la kavga etmesi nedeniyle 4 maç ceza alan Sabri, G.Antep maçını tribünden takip etmek zorunda kaldılar.
Terim ve Sabri’nin cezaları, pazar günü oynanacak Bursa maçının ardından tamamlanacak. Ve ikili ligin 3. haftasında deplasmandaki Eskişehir mücadelesinde sahada olacaklar...

Uğurluk koltuk işe yaradı

BU arada Terim dünkü maçı uğurlu koltuğunda izledi ve Arena’da G.Saray Antep’e karşı ilk galibiyetini aldı. Fatih Terim, ailesi yada GS TV’ye ait olan özel konforlu loca yerine tercihini G.Saray yedek kulübesinin hemen arkasında özel tribünden yana kullandı. Oyundan atılarak ceza aldığı Ordu ve Mersin İY maçlarında da takımı geride iken tribüne gönderilen Terim, bu bölümde 2. yarılarını izlediği maçları G.Saray müthiş geri dönüş ile çevirmişti. Terim, artık G.Saray camiası içinde uğurlu bölge haline gelen bölümde 90 dakikayı izlerken, Cimbom yine 3 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Gümüşdağ ile Florya’da görüşmüştü

TERİM önceki gün Milli Takım’da 2003 ve 2008 yıllarında birlikte çalıştığı çok yakın dostu Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelmişti. Gümüşdağ dün yaptığı açıklamada, görüşmede Milli Takım konusunun gündeme gelmediğini ifade etti. “Bu noktada Terim için karar Futbol Federasyonu’nun” diyen Gümüşdağ, “Daha önce iki kez Fatih Terim ile çalışmış biri olarak kanaatim elbette Terim’den yana” ifadesini kullandı.

Kazım Bursalı gibi

SEZON başında kiralık olarak gittiği İngiltere’den Galatasaray’a geri dönen Kazım Kazım şimdi de Bursaspor yolcusu. Fenerbahçe’de birlikte çalıştığı Daum’un daveti sonrası yeşil beyazlı kulüple masaya oturan Kazım, teklifi kabul etti. Kulüplerin şu aşamada bonservis konusunda pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!